Zřejmě jsi ještě neviděl kodex tohoto webu:
„Je naprosto v pořádku používat on-line zdroje pro odpovídání na otázky. Pokud čerpáte z nějakého zdroje, uveďte tento zdroj a nechte uznání tomu, komu patří.“
Samozřejmě to není povinností, ale tvému příspěvku to přidá na věrohodnosti a serióznosti, pokud ten zdroj je důvěryhodný. Že by si takto někdo dělal reklamu na vlastní web je s odpuštěním blbost.
0 Nominace Nahlásit |
Vyžadují to pravidla webu.
Nemluvě o tom, že je slušnost uvést zdroj, z něhož čerpám.
0 Nominace Nahlásit |
Vůbec nevíš „která bije“, při tvé češtině mě to ani nepřekvapuje.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, quentos
před 1825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, uvést zdroj je jedna věc, ovšem zkopírování textu z cizího webu je věc naprosto jiná. Je to stejná krádež, jako sem dát cizí obrázek, ovšem zde, bez povšimnutí, obecně tolerovaná. A co víc, otaková odpověď obzvlášť od starého zlatého matadora, vesele palcovaná.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… a v čem je problém ??? sousedka taky dycinky řekne, že Máňa odvedle povídala, takže když to uměj drbny na návsi, proč ne ty ???
0 Nominace Nahlásit |
A proč by měly? V životě jsem zde neuvedl zdroj a že už je to doba!
0
před 1825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zjentek, u tebe je to v pořádku. Z tvých odpovědí je zřejmé, že skutečně zdrojuješ jen z vlastní hlavy 🙂
Kepler- proč blbost? Pokud vlastni ten web a je to neznámý web? Už sem tu viděl mnohokrát zdroj na web který nebyl příliš populární.
No, připadá mi přinejmenším neefektivní dělat si reklamu tímto způsobem, když příspěvek vidí jen pár lidí z celé republiky. Masová reklama se řídí poněkud jinými pravidly.
Proboha, o spamu jistě není řeč, to je nesmyslná forma reklamy 🙂 dnes se reklama řeší přes systémy typu Google Ads a pak se zobrazuje všude možně a dokonce I TADY na odpovědích v reklamních blocích.
Proč je taková forma reklamu nesmyslná? Samozřejmě dnes už téměř nemožná ale v roce 2010 si člověk mohl díky spamu vydělávat miliony ročně .. Je to nejlepší forma reklamy (lepší než placená)
Já píšu ze tady si může díky tomu co sem napsal výše udělat reklamu zdarma tak čemu na tom nerozumíš ? Nemluvim tu o internetových elitach.
něco to samozřejmě stojí ale díky ostré konkurenci například ze strany Facebook Ads jsou to docela rozumně malé částky.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |