Zajímám se teoreticky o alternativní výživu, poslední dobou o houbě která z mléka vytvoří kefír. Dostal jsem tibetskou houbu, tak začínám s praxí. Někde jsem se dočetl, že kefír má obsah alkoholu kolem 3 %. Tudíž je to alkoholický nápoj a kefír za volant nepatří. Kefír bych uvítal i v hospodě, ne jen v krabici.
/ale samo že mě chutná zřejmě proto, že nějaký alkohol obsahuje. To by podporovalo myšlenku českého antinotorika, že jsem alkoholik.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 3371 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nechci být sprostej, ale jinak se to napsat snad nedá :D
Stačí, že je před hospodama nablito, natož, aby tam bylo ještě
nasráno :D
5Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Lamalam, ptáč, anonym, Minas
před 3371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdo by to v hospodě pil?
Od chlastání kefíru jsou mléčný bary nebo potraviny,ale do hospod bych
tohle projímadlo netahal.
4Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek, Lamalam, ptáč, Minas
před 3371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to seš asi sám, rozhodně jsi v silné menšině a co z toho plyne… že ho budeš dál chlastat doma z krabice a ne někde v hospodě 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Kefír mám taky rád – ale působí na mne poněkud projímavě (a
myslím, že nejsem sám) – takže by v hospodách ´znásobit´
toalety…
😉
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 3371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pro malý zájem a malou trvanlivost, restaurace není mléčný bar
0
před 3370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Opravuji co jsem si nezapamatoval. Na počátku 20. století dosahoval kvašený kefír v malých mlékárnách 1 % až 2 % alkoholu, ale kefír vyráběný komerčně moderními metodami má díky snížené době kvašení méně než 1 % alkoholu.
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |