Doplňuji:
Díky za odpovědi, jdu za 14 dní, tak jsem chtěla znát zkušenosti
druhých, snad pro psych. podporu. A tančit chci ještě taky…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dudu, johana 56, hanulka11 před 4758 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zatím se této zkušenosti vyhýbám, ale ne díky „vyšší“ pomoci, nýbrž přípravku Mobilin. Podotýkám, že nejedu na procenta s jeho prodejem a třeba se jedná o náhodu. Je však skutečností, že vloni na podzim mně postupně začaly zlobit oba kyčelní klouby až jsem ztratil schopnost sešlapávat spojku a tudíž řídit auto. Od dětí jsem na vánoce dostal tři dávky zmíněného přípravku /3 krát devadesát pilulí/. Ty jsem třikrát denně užíval od ledna do března a stalo se téměř neuvěřitelné – na 95% zmizely všechny problémy. Nyní opět chodím bez bolesti, lezu po žebříku a skáči přes kaluže. Nedávno jsem si podle doporučení nasadil opět jednu dávku a věřte nebo ne, nadále jsem i přes svoji nadváhu v pohodě.
0 Nominace Nahlásit |
To se odvíjí od každého jedince jinak .
U mě v rodině 1 zkušenost dobrá – 2 zkušenost špatná .
Tak co pomohla jsem ti? Asi ne co?
Jak říkám každé tělo je jiné, jinak přijme cizí náhradu a jinak se hojí.
0 Nominace Nahlásit |
Je potřeba si vybrat: chodit ( někdy i třeba hůře), nebo nechodit a trpět bolestí !
0 Nominace Nahlásit |
Maminka byla na operaci v 75 letech.Povedla se.Letos měla 82,chodí bez holí,stále se ještě stará o své kytičky a malou zahrádku.Přeji stejný úspěch a hodně tanečků.
0 Nominace Nahlásit |
Johanko, díky moc. Jsem tedy mladší, ale potěšila mne tvá odpověď. Zdravím maminku a přeji moc zdraví a elánu.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |