Ano, jistě je tady mnoho otázek na podobné téma, ale nikde jsme nenašla, co jsem hledala. Je mi 16 let pryč, mám 165 cm a fanatickou touhu prorazit ve světě modelingu, proto prosím nestojím o odpovědi typu, že má výška je naprosto dostačující, a že už stejně ani moc neporostu. To tuším sama, proto tady snažně prosím o jakoukoli metodu, která by podpořila co nejvíce můj růst (nehledě na to, jak škodlivé to je)-myslím různé medikamenty, uměle vytvořené látky, podstoupím klidně i skřipec, kdyby byla možnost! :D Moc prosím, odpovězte mi.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tizh19 před 3928 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj, je mi 15, měřím taky 165 cm a chci se stát modelkou 🙂 Četla jsem, že by se člověk měl zdravě stravovat – a já jsem doteď byla vegetariánka, jedla jen sladkosti a tak, no tak jsem se začala trošku hýbat a teď jsem nedá se říct omezila sladkosti, ale začala jíst maso, ovoce, zeleninu a snažím se třeba nahradit čokoládu obilnými polštářky s čokoládou, nebo prostě omezit to nezdravé – a měla jsem 164, teď mám 165, ale nějak se ta výška zastavila a už nemůžu vyrůst ani o kousek :/ Tak se zkus stravovat zdravěji, a důležitý je pohyb a dostatek spánku a pít denně aspoň 2 l vody 🙂 Nesmíme ztrácet naději 🙂
0 Nominace Nahlásit |
nikde nie je dané, že modelky musia byť tyčky.
pokiaľ chcete byť modelkou a nie vešiakom na prádlo, nič vám v tom
nebráni.
kľudne si založte vlastnú agentúru pre nízke (čo je relatívne)
modelky.
0
před 3928 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádná spolehlivá babská rada neexistuje. K nějakému chirurgickému řešení jsi zase dostatečně velká. Nezbývá než to nechat osudu a věžit, že ještě vyrosteš.
0
před 3928 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |