jsem tlustčí něž ostatní nejsem šprt chodím do 6.A a půjdu do 7.A a líbí se mi kluk před kterým se hrozně stydím a jeho kamarádi mě nadávají a on mě nezná ale já jeho moc dobře co stím aby mě začal mít rád a oni taky??
jsem z toho zoufalá!
poraďte
děkuji
Doplňuji:
a ten kluk chdí do 8.A a půjde do 9.A a ani nevím kam půjde na
střední
Zajímavá 0 před 3803 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Třeba tím, že budeš více charakternější, tím budeš více lidí přitahovat. Místo toho, aby ses zde ptala cizích lidí by ses měla zeptat jej osobně.
0
před 3803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počkej alespoň na střední školu. V tomto věku to vidíš moc jednoduše a trochu jinýma očima, než starší lidé. Já tomu říkám „dětská láska“. Také časem pochopíš, že na tom, jak vypadáš nezáleží a ten, který tě bude mít ráda nebude řešit, jestli jsi tlustší nebo štíhlejší. Ani na věku nezáleží a partneři jsou od sebe věkově vzdáleni klidně i 5 a více let, ale co se týká mladších lidí, tam se to trochu řeší. Takže jen s těží uvidíš kluka, který vychází devátou třídu a třídu, která vychází šestou třídu. Navíc on bude mít možná trochu jiné zájmy, než ty. A hlavně nikdy nechoď s někým jen pro to, aby jsi prostě s někým chodila. To je na nic. Raději počkej až na SŠ, to už budeš starší a věci uvidíš trochu jinak.
0
před 3803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Iviiiku.. než se pustíš do balení kluka ve škole, uvědom si, že se oba
za školní léta dost změníte. Běžně dochází k tomu, že tyto školní
vztahy dlouho nevydrží a nechat se do něčeho natlačit taky není dobré.
Způsobíš si tím jen citovou bolest.
Být tebou, na vážnější vztah bych si počkal až dokončíš školu,
najdeš si práci a začneš vydělávat nějaké ty korunky ;) nespěchej
nikam, o nic nepřijdeš :)
0
před 3803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To má teda suprový kamarády, to je asi stejnej, jako jeho kamarádi, takže pryč od nich.
0
před 3803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |