Nevím, co mám napsat do otázky, ale když si koupím webovou stránku na webnode a „udělám“ si ji, můžu si tam vložit vlastní reklamu, která bude vydělávat mně a ne jim?
Zajímavá 0 před 3090 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano
Samozřejmě, ale nejdřív musíš mít nějakou návštěvnost té stránky, aby jsi měl inzerentům co nabídnout a potom musíš někoho přesvědčit, aby ti za tu reklamu zaplatil.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Takových web.stránek můžeš mít třeba sto. Potřebuješ však někoho, kdo u tebe bude tu reklamu zadávat a platit za ni.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
můžeš, ale není to tak jednoduché, mám momentálně 2 weby a věř že pokud nebudeš mít dobrou návštěvnost tak nikoho nenajdeš. pokud bych chtěl nějaký PPC systém např Adsense tak to bych asi nedoporučoval protože platí většinou málo a musel by jsi mít sakra velkou návštěvnost aby jsi měl nějaké zisky, jelikož dokud nedosáhneš zisku 2000 tak tě nevyplatí. také je dlouhé řízení ověření osoby, musí ti dojít dopis z Dublinu a to také chvíli trvá. A mít web u takové společnosti se silně nevyplácí, a doufám že alespoň máš zakoupenou nějakou normální doménu
Upravil/a: Tw!st
0
před 3088 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |