Ahoj, mám takovej malej problémek s instalací hry Rise and Fall. Po extrahování dám spustit jako správce, po chvíli (přece jenom to má skoro 3 GB) naběhne instalačka ALE- když se kouknu do složky v C:/ tak vidím, že nainstaloval jen 2 MB a hra tudíž nejede. Akorát jednou se mu „podařilo“ nainstalovat asi 1 GB, ale to tomu stejně moc nepomohlo…četla jsem nějaký fóra a tam psali, že jim to normálně jede, tak já nevím kde je chyba…někdo radu, zkušenost? mám windows 7 professional x32.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 4882 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vse, co jste si doted nainstalovala, si odinstalujte. (Neuskodi projet pocitac CCleanerem – http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/?g[hledano]=ccleaner&g[oz]=3.07.1457 . Neni to mozna nutne, ale pokud tento program neznate, je dobre si jim jednou za cas procistit pocitac.)
Najedte si do Pocitace/Vase_CD/setup.exe – proste danou instalacku, ne autorun! Zkuste to instalovat pod pravym tlacitkem mysi – „spustit jako spravce/administrator“.
Pokud ani to nepojede, pak si jeste zkuste nastavit kompatibiltu na windows XP-SP2. (Prave tlacitko na setup.exe – dat „Vlastnosti“ – nastaveni kompatibility.)
Melo by to jet. Pokud nepojede, je chyba nekde ve vasem pocitaci. (Chybi nejaka aktualizace neceho, ci neco podobneho.)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |