Zdravím, potřeboval bych vysvětlit poznámku u „CZC“ notebooku:
„Tento produkt má předinstalován Windows 7 Professional s možností upgradu na Windows 8 Pro. Je dodán s duálním systémem, včetně COA štítku pro nejnovější Windows 8 Pro, na který je možnost provozovat downgradovanou verzi Windows 7 Professional.“
To znamená, že když notebook koupim a zapnu, bude tam Win 7 Pro a když budu chtít Win 8, zadam tam product key z COA a budu mít osmičky? A nic za to neplatim.
Neni mi jasný, jestli
Doplňuji:
Až teď jsem objevil: Operační systém:
Windows® 7 Professional 64-bit (pre-installed) and
Windows 8.1 Pro 64-bit (on DVD)
Takže jedinou otázkou je, jak funguje upgrade – zadám product key z COA (myslel sem, že osmičky už pruduct key nemají…) a po zadání musím něco dělat? Přeinstalovávat OS či …
Zajímavá 0 před 3686 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pokud jsou 8 na DVD, tak se nejspíš budou instalovat, ne?…ale pokud
nemá noťas bez dotykový display, tak se na nějaké 8 vykašli…to je OS
ideální na tablety, ne na PC…uživatelsky je (pokud máš zkušenost
s předešlými win) hodně jiný a „podivný“ a řekla bych až
otravný…
Doplňuji:
oprava: pokud nemá noťas dotykový display (to „bez“ se mi tam nějak
vloudilo)
Upravil/a: Funna
0
před 3686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžete si nainstalovat W8 na jiný oddíl disku a mít tak zároveň 2 OS. Pak by W8 mohly jít snadno aktualizovat na W9 (které se podle logiky MS budou jmenovat Windows 10).
0
před 3685 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ty máš samolepu s kodem n W8??
notebooky s W8 se prodávají jen s EFI a PK je v tom EFI uložené. štítek na W8 jsem nevidel eště
No, radši bych sedmičky, sem na ně zvyklej, ale většina notebooků se už prodává s Win 8 a já musim jít podle nabídky 🙂 Můj notebook je už 2 měsíce mrtvej, jsem na PC u táty a ten má Win 8, takže vim, jakej je tam rozdíl … Zvyknete si na oboje. Mně šlo spíš o to, že při upgradu z Win7 na Win8 se akorát tak něco pos…e 🙂
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |