Doplňuji:
z Rožnova p/R
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: nabubindes
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5263 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno se už někdo na smaženici ptal. Posílám odkaz.
Ale překvapil jste mě, že u Vás houby rostou (nejste z Valašska? Mám pocit, že jste se někde o tom zmiňoval). Asi před hodinou jsem mluvíla ze známými z Pardubic, výbornými houbaři, vrátili se z lesa s nepořízenou. Ani prý les nevoněl houbami.
Doplňuji:
Také miluji bramboračku se sušenými houbami. Smažák bych si dala, ale
bohužel, dietní omezení.
Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-delate-smazenici-z-hub
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Já na houby chodím jen když jsem na chatě včera jsem volala svému
strýcovi co je novýho a jestli už jim rostou houby a řekl mi že rostou ale
málo.Recept na smaženicu jsem dostala od své Babičky a dělám jí už roky
podle ní
Houby si očistím operu a nakrájim si je na kousky vložím si je do kastrolku
trošku posolím a dusím je tak dlouho dokud se mi nevydusí voda.Pak přidám
máslo k tomu houby chvíli podusím a přidám rozšlehané vajíčka chvíli
podusím a pak to jíme s chlebem.
0 Nominace Nahlásit |
u nás zatím taky nic, jinak už bych chodil jak divej. Smaženici moc ne, já jsem spíš na řízky nebo je usuším do bramboračky. Mňam ;{)>
0 Nominace Nahlásit |
Houbová smaženice: 500g tvrdších hub, 3 vejce, 70g másla, 1 cibule, kmín, sůl. Na másle zpěníme menší nakrájenou cibuli a na ni nasypeme vlhké houby, které po chvilce zahřívání pustí šťávu. Ochutíme kmínem a solí a dusíme tak dlouho, až se většina šťávy odpaří.Nakonec přidáme vejce a mícháme tak dlouho, až se srazí. Dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem vášnivý houbař,ale s lítostí musím potvrdit,že ve Slezsku
rostou,ale hodně málo.
Ale nevadí,procházkou v lese,si nejlépe vyčistím mozek.
Smaženici s houbami připravuji úplně stejně,jako Panenka,takže postup
nebudu opakovat.
Hříbková smaženice,takto připravená,je asi nejlepší.
0 Nominace Nahlásit |
Zatim moc nerostou,ale byl jsem ve středu našel jsem dva modráky.Asi by to chtělo teplejší noci.
0 Nominace Nahlásit |
Annas-pokud by se tady měli někteří odpovídající za chyby v psaní
omlouvat,pak by tady bylo víc omluv,než odpovědí.
Na druhou stranu je mi jasné,že vám k tomu velí vaše
stavovská čest.
Vagro, děkuji, že jste si mé opravy všiml. Navíc, jako obvykle, vtipně
reagoval. Mám opravdu nepříjemný pocit, že jsem při psaní byla
nepozorná. Opravila stylizaci, nemyslela, zaplatila. Sice za jednu hrubku bych
si ještě dala dvojku!!! Ale 7. pád, brrr!!! Bez komentáře.
Ale občas se na Odpovědích objeví mnohem originálnější nápady, pokud
jde o pravopis!!! Kde se stala chyba?
Annas,musím reagovat ještě jednou-naposled.
Mám dojem,že si tazatelé nepřečtou,co to vlastně vytvořili.V opačném
případě,by přece museli přijít na hrubé/tím myslím opravdu
hrubé/chyby,nebo že dokonce jejich výtvor postrádá smysl.
Na vině bude dnešní doba,která toleruje flinkání takřka všeho.Už
neposíláme krasopisem psané dopisy,ale sms a e-maily,kde se případná
neznalost pravopisu ztratí,nebo ji opraví nějaký prográmek.Ale to je daň
dnešní době.
Tady na "odpovědích"vidíte,že někteří lidé se už ani nesnaží
odpověď najít sami.Proč,když se jim ta možnost nabízí.Je to jednoduché
a rychlé.
Nepočítám se mezi velké psavce,ale každé odpovědi se snažím věnovat
čas,jaký si zaslouží.Včetně této.
/Omlouvám případné hrubé chyby./
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |