Když mi vypadne hodně řas (řasenka je svinstvo:D), narostou mi nové?
Doplňuji:
Ajo, Briketko, to mas pravdu, tez jsem je mela jednou uhorele a dorostly. Ale,
kdyz jsou uplne vypadle, ci jak to mam rict,jestli narostou nove? to snad jo,
kdyz dorostou i ohorele, zejo :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, anonym před 4298 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
rostou samozřejmě, když mi jednou uhořely
narostly mi nové spálil mi je zapalovač, když
jsem ho plnila plynem :)
Doplňuji:
tak vidíš , ale lidi co trpí nemocí tzv.
Alopecie, těm neroste nic ani vlasy, řasy :(
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
V momentě kdy vypadně jedna řasa tak zpravidla proto,aby uvolnila místo
nové.
Doplňuji:
Jo,a řasenka není svinstvo,pokud si ji před spaním odlíčíš,pokud ne a
jdeš s ní spát a děláš to pravidelně,že se neodličuješ,tak ti za to
jednou řasy pěkně poděkují.A nejenom řasy.
Upravil/a: iceT
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Damiana, briketka10, anonym
před 4298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rostou. Kdysi se topilo tzv. „piliňáky“. Bratr zatápěl a nehořelo mu to, nahl se dolů a v tom piliňák „bouchnul“. Bratrovi plamen sežehl řasy a obočí. Oboje během několika týdnů dorostlo.
Viz Wiki:
Sekundární ochlupení
Je typické pro období po narození člověka a patří k němu chloupky
(pili), vlasy (capilli), řasy (cilia), obočí (supercilium). Chloupky jsou
silnější než lanugo a jsou rozptýlené po celém těle, přesně tak, jak
bylo lanugo. To znamená, že nerostou tam, kde dříve nebylo lanugo.
Řasy jsou kratší, tužší chloupky vyrůstající z okrajů očních víček ve třech až čtyřech řadách. Jejich volné konce jsou však v jedné řadě. Řasy jsou ochranou oka. Bývají ze všech chloupků člověka nejvíce pigmentované. Šedivějí vzácně a velmi pozdě. Jsou poměrně silné. Na horním víčku jich bývá sto padesát až dvě stě a jsou prohnuté nahoru. Na dolním víčku bývá řas méně, sedmdesát až sto. Živnotnost řasy je sto až sto padesát dní. Za den vypadne a obnovuje se zpravidla jedna řasa.
Obočí, soubor brv sestavený v mírném oblouku nad horním okrajem očnice, se ze sekundárního ochlupení objevuje nejdříve. Je naznačeno již před narozením, v růstovém období je tenké, v dospělosti mohutní. Po čtyřicátém roce se na hranici vnitřní a střední třetiny obočí objevují jednotlivé silné a dlouhé chlupy, které odpovídají hmatovým sinusovým chlupům savců. Poloha a tvar obočí velmi výrazně ovlivňují výraz obličeje.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, chtěla bych se zeptat… mám docela problém s růstem řas… Hustota celkem ok, ale prostě do délky mi nenarostou. Tak mě napadlo… Je na to nějaké kvalitní serum?
Ahojky, já si kupuju tohle serum https://www.notino.cz/talika/lipocils-expert-gel-na-rasy/ na objem a hustotu řas. A musím teda říct, že je super. Nikdy jsem neměla tak skvělý řasy, jako díky tomuto seru :)
Noooo, jako nebylo to hned, ale docela rychle ano :) Je to hodně kvalitní seru. Jasně, připlatíš si za kvalitu, ale opravdu funguje. Řasy mám jako nikdy předtím.
Mám super sérum z notina od hair plus a s tím jsem moc spokojená :) je jak na řasy, tak i na obočí a řasy po něm mám teda mega husté ;)
Taky mám sérum z notina, ale tady tohle a to je taky super https://www.notino.cz/revitalash/advanced-kondicioner-na-rasy/
A je třeba na trhu něco na podporu růstu řasů? Co ale opravdu pomáhá? Ne jen nějaký marketingový tah, ale něco, co opravdu pomáhá?
když si jednu dvě omylem vytrhneš doroste i obočí
pak se postupem času kvalita kořínků opotřebuje a
dál už ti třeba nic neporoste..
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |