zjentek

Rozumíte někdo těmto výpočtům lépe než já a jste ochotni osvětlit?

Děkuju (já totiž jaksi úplně správně nerozumím všemu, o čem paní ve videu hovoří)>>> https://youtu­.be/WLMkFOVqJ60?t=323

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 642 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Ametyst

Software byl nastaven přesně jako u podvodu v amerických volbách, kde Donald Trump nesměl vyhrát: počet hlasů klesal, ale procenta stoupala.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

Eh, bába z videa na mě ječela tak, že jsem instinktivně ucukl, abych nebyl poprskán (fujky) a taxemto to bleskově utnul. 😄
Každopádně dám na úsudek Ametyst, než Pepy25. 😉 😄
Ovšem jinak jsem milovník matematiky. Můžu ti tedy sdělit, že na světě existují TŘI typy lidí. Ti, kteří umějí počítat a ti, kteří počítat neumějí. Kapišto? 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Ať někde ukáže jasná čísla. To ječení z videa se nedá moc poslouchat. A odkaz na další informace tam také není. Osobně se domnívám, že je to jen bublina pro pár lidí aby se zviditelnili.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pepa25 Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

aliendrone: ještě jsem nedpověděl a už víš, že se mnou nebudeš souhlasit. Tak to je zbytečné, abych cokoliv psal, ne? 😉

aliendrone

Pepa25>>> 😁 😁 😁
Nikoliv, je jasné, že to JEN PŘEDPOKLÁDÁM (na základě předchozích zkušeností). 😉

zjentek

Pepa má pravdu, taky jsem se po tvým příspěvku zadumal, zda už zde pětadváca snad přispíval dříve než jsem to postřehl a zda už mu to nějaký obětavec zase nesmazal jakož obvykle i všechny ostatní jeho teorie 😄😄😄 .......... nééé dvacetpětník, just kidding! 😛😛😛

Nový příspěvek