Dobrý den,chci se zeptat po tříletém manželství se chci nechat rozvést.Důvot manžela nevěra,dluhy o ktrých jsem nevěděla,alkohol atd.Už je to neůnosné.Bydlím v bytě s hypotékou ktrou platím já a on se odstěhoval k matce.Máme dceru 5let.Do práce musím jezdit autem a on chce vyplatit jak z bytu tak auto a zařízení co je v bytě.Už půl roku nežije s náma a na malou mi nepřispívá!Po zaplacení všeho mi moc nezbyde tak se děsím toho aby mi soud nenařídil vyplacení manžela?Nemám z čeho jak se v takové situaci jedná děkuji za odpověď
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5155 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
doporučuji právníka ale tuším že na něj nemáte. ale bohužel jinak to nepůjde…zkuste si třeba půjčit nějaké peníze od rodiny protože bez něj to opravdu nepůjde a to až do konce celého rozvodu. nebo také můžete zkusit organizaci Člověk v tísni, popsat svůj problém a přinejhorším vám neřeknou nic ale je to zdarma. přeju Vám pevné nervy. Budete je potřebovat.
0 Nominace Nahlásit |
1.
podání NÁVRHU NA ROZVOD stále stojí 1.000 Kč, takže to zvládnete
sama…, na internetu si nalezněte vzor návrhu a podejte jej k okresnímu
soudu v místě vašeho bydliště
2.
majetkové vypořádání:
3.
doporučuji následující:
Myslím, že právníka k tomu zatím nepotřebujete…, je to ve vašich (vás i manžela) rukách, snažte se v rámci možností komunikovat a pokuste se o kompromisní dohody. Vím o čem mluvím, mám to taky za sebou ☹
0
před 5155 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek