klukem rikala zejeto kamarad ten ji psal lasko a takove ze skoda zeto dite nema snim atak nevim sem stoho vedle
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Deli před 4756 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To nic, potřebovala si s někým popovídat. Třeba si s ní málo povídáš ........
0 Nominace Nahlásit |
Todle člověka raní a naštve. Já jsem na takové věci háklivá, pokud vztah, tak ve dvouch lidech a ne ve třech nebo i víc..To už není vztah, nenůže být žádná důvěra. Třeba je to její bývalý přítel. Já osobně bych se jí na to přímo zeptala, s kým chce být a co jí chybí, že má zapotřebí si psát s někým jiným a ještě k tomu, když ji oslovuje tak moc důvěrně. Mám na to možná až moc nadsazený názor, ale v těchto věcech mám ráda jasno. Držím palce, hodně štěstí.
0 Nominace Nahlásit |
My ženy potřebujeme být obletované a potřebujeme s partnerem mluvit, klábosit, kecat… Víc se s ní bavte a povídejte si s ní, snáze tak zjistíte, když jí něco bude chybět – a budete to moci včas napravit.
Kamarády tolerujte – žárlivou scénou partnerku leda vženete do kamarádovy náruče. Já naopak oceňuji, že mne manžel pustí klidně i na večeři s kamarádem ze studií, ještě pohlídá děti. Proč bych mu zahýbala, když toho nejlepšího mužského mám doma?
Je mi jasné, že Vás to ranilo, ale zkuste to vydržet a zvýšenou péčí (né sledováním a výčitkami) o přítelkyni zlepšete Váš vztah.
Držím palce!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |