Děkuji za odpovědi,tak tedy,nepochopili jste jak sem to myslela-a nebo jsem špatně napsala..Scháním plemeno psa,který co nejméně pouští chlupy a nějak zásadně nesmrdí . A který vlastně by vydržel aspoň nějaký čas sám doma,např 2 hod.Takésním budu jezdi na cvičák,tak nějakého aby neměl loveckou povahu.Moc děkuji.:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3648 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už jsem to napsala, ten pejsek splňuje všechny tvoje požadavky, přečti
si o něm víc, já jsem chodila na cvičák s malým hladkosrstým pinčem a
měl výborné výsledky, byl šikovný, samozřejmně, že neskákal po ruce
tak, jako velcí psi, to zas nemůžeš chtít, ale viděla jsem jorkšíra,
který tak vášnivě hlídal paničce nákup, že bylo o strach jít kolem
něj 🙂, potvora mrňavá
Doplňuji:
Ale patrí, patrí, ak ho tam človek chce mať, tak ho tam jednoducho mať
bude, nevravím, že by mal byť v byte velký pes, ale takýto maličký?
Prečo by nie?
Upravil/a: anonym
4Kdo udělil odpovědi palec? Curiosity, redy, gagaga, Nazdar Bazar
před 3648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
canis plyshakus – plyšák.
pes do bytu nepatrí.
;-Q
3Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, gagaga, Nazdar Bazar
před 3648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám 2 pejsky v bytě a ještě kocoura! :--))) ..všichni jsou to nalezenci.. pejsci jsou z útulku a kocourka jsem našla venku polomrtvého ještě jako kotě.. vyléčila jsem ho a je super!! 🙂 ..můžeš zkusit mrknout v útulku někde.. a uděláš dobrý skutek.. nějakého krátkostrstého malého! 🙂 ..bude ti vděčný za záchranu a bude rád i za ten byteček.. než aby byl zavřený v kleci ve studeném útulku. ☹ A pejsci nesmrdí!!! 🙂 ..nejsou to křečci! 🙂 Pěkně utírat pacinky po venčení, aby ti nenamarasil doma. My na to máme ručníky.. vždycky polovinu namočím a utřu na vlhko a suchou polovinou osuším potom. 🙂 Semtam okoupat šampónem pro psy a pohoda. Třeba nějaký pinč! 🙂 Trpasličí nebo tak něco. Jezevčík. 🙂 ..ale ti jsou hodně akční a divocí!! 🙂 Když s pejskem chodíš často ven a věnuješ se mu a vycvičíš ho, aby doma neštěkal a nevyl nějak extrémně, tak není problém mít ho v bytě! 🙂 ..raději 10 psů v bytě než jeden lidský moralista!! 😉 ..takoví ať jdou bydlet do jeskyně.. 😁
0 Nominace Nahlásit |
Jestli tady někdo něco nepochopil, tak jste to Vy, tazatelko. Tyto stránky neslouží k inzerci. „Otázka“ bude smazána pro porušení Kodexu, který jste si mimochodem měla přečíst při registraci.
0
před 3648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tomuhle já říkám " malý pes do bytu " páč venku by to bylo dost
nebezpečné…
Doplňuji:
a odkaz tam nedám…
http://prodluzovaci-kabely.heureka.cz/prodluzovaci-kabel-3m-4-zasuvky-vypinac/
Upravil/a: jáára
0
před 3647 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji maltézáčka. Nepouští chlupy, nesmrdí atd.Vyzkoušeno ve vlastním bytě.
0
před 3642 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my máme jorkšírka , nepelíchá vůbec , je přízemní takže neni ani nějak težký ho brát dolů po shcodech ( v bytovce ) .Klidně sama vydrží i čtyři hodinky , ideální pes :D :D
0
před 3639 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
quentos
no hlavně že ty dodržuješ, jednou napíšeš, že malá holka by mohla
dostat jako dárek robertka, což bylo velmi, velmi nechutné a teď budeš
radit, kdo má jak napsat otázku? Proč teda neodpovídáš, když ti jde tam
moc o kodex? Proto jsi tady, abys odpovídal, pro nic jiného. Jsou i horší
otázky a zůstávají, tahle je aspoň slušná, nikomu neubližuje
nevím, nevím, ale asi si Quentos přeje, aby to tady vypadalo, jako na slovenských Odpovědích…místo aby byl rád, že je tu živo a toleroval leccos, oni jsou asi jen zvyklí odjinud, že to tak jde…a když jim to nebude umožněno tak utečou:D