Dnes jsem si chtěla koupit Fenistill gel v lékárně,no neuspěla jsem.Prý není v celé republice.Já jsem si ho naposled koupila před 2 léty a stál 102,–Kč.Teď prý stojí kolem 148,– a není k dostání a nebude.Je to škoda, protože byl velmi účinný při poštípání různým hmyzem a klíšťaty. Letos je po povodních zvýšený výskyt komárů i v Ostravě, tak nám bude opravdu moc chybět.Jaké máte zkušenosti vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda před 5256 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dostala jsem recept na přípravu prostředku proti komárům a klíšťatům. Zatím jsem ho nedělala, protože mám ještě Fenistil gel. Také jsem používala levandulový olej, odpuzuje komáry, ale bolela mě po něm hlava.
Vložím recept.
Prostředek proti klíšťatům a komárům
1 pytlík rozmarýnu,1 lžíce bílého vinného octa, 1l vody
Postup přípravy
Návod na používání
Naplníme do prázdného rozstřikovače a před procházkou do lesa, do zahrady, na chatu tinkturou postříkáme tělo. Ttento přípravek je 100% účinný, žádné klíště se nepřichytne. Nahradí všemožné drahé repelenty atd.....
0 Nominace Nahlásit |
Ano Malko setkala před třemi týdny jsem šla do lékarny že bych si chtěla FENISTIL GEL koupit a taky mi řekli že ho nemají a to pocházím z Moravy.Nakonec jsem si koupila v lékarně za 65 kč Antisectin zklidňující gel po bodnutí .
0 Nominace Nahlásit |
jedna profesíonalní.GEL PO BODNUTÍ HMYZEM,VÝROBCE ALPA,VALAŽSKÉ
MEZIŘÍČÍ,je levný a kvalitní
a druhá babská,doporučuji namazat obyčejnou PLNOTOČNOU
HOŘČICÍ,používán již mnoho let i pro malé děti,které to uspěšně
zdědili
v hořčici kromě octa je mnoho aminokyselyn a vítamínů ke sklidnění
0 Nominace Nahlásit |
Mažu kvalitním neředěným čistým éterickým olejem-Levandule!Uklidňuje a ještě je to přirozený repelent :)
0 Nominace Nahlásit |
ne toto jsem nezažil, klíště jsem nikdy nemněl a komáři mně neotravují…
0
před 5256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |