Ano, s několika. Od zpěváků přes malíře až po divadelní herce. Viz odkaz, už jsem tu na to odpovídal: http://www.odpovedi.cz/otazky/potkali-jste-se-ze-znamou-osobnosti#discussion
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna dnes jsem prošel kolem zrcadla. Chtěl jsem autogram, ale pak mi to došlo. Takže tak.
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kostka0, mosoj
před 3040 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Třeba s Janem Werichem u příležitosti nějakého výročí Jaroslava Ježka v Lucerně, jen jsem ho pozdravil. Bylo to jeho poslední veřejné vystoupení, kdy pronesl z balkónu pár slov a shodil při tom transparent na tom balkónu zavěšený. Byl už hodně pohublý a brzy potom zemřel. Pak ještě s Milošem Kopeckým v šatnách podolského bazénu, jen jsme vyměnili pár slov. Pobesedoval jsem se spisovatelem Ludvíkem Součkem a podepsal mi knihu, taky s Miloslavem Švandrlíkem. Klavíristovi Jiřímu Maláskovi jsem nosil poštu do pátého patra naproti Mánesa v rámci studentské brigády (nikdy nepustil ani korunu diškrece, lakomec).
0 Nominace Nahlásit |
Ano . Můj otec v době mých klukovských let kamarádil s režisérem Zdeňkem Podskalským a ten byl velice často u nás doma. Také jsem několikrát jednal se zpěvákem Karlem Zichem na Chopinově festivalu v Mariánských Lázních.
0 Nominace Nahlásit |
S mnoha,
v divadle, kině, v metru, na ulici, v restauraciích, v parku, při
podpisových akcích (knihy, koncerty, divadlo, kino, přednášky), v obchodě
(Sharon Vonne Stone, Richard Gere).
Na začátku července jsou takových osobností plné Karlovy Vary, Mariánské
i Františkovy Lázně 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ano, dával jsem kytku Gagarinovi. Už nejméně třikrát jsem zde na podobnou otázku odpovídal.
0 Nominace Nahlásit |
Viděl jsem v dětství naživo Maxim Turbulenc a ti prostě vykouzlí pozitivní náladu všem. Slyšet naživo píseň typu:
Medvědi nevědí, že tůristi nemaj' zbraně,
až jednou procitnou, počíhají si někde na ně.
Výpravě v doubravě malý grizly ukáže se,
tůristé zajisté rozutíkají se po lese.
byl opravdu zážitek. ☺
Pak co vzpomínám v kině jsme kdysi měli přednášku o drogách a nakonci zazpíval Jaromír Nohavica a mrzí mě, že jsem nejel tenkrát se známým na koncert, když byla v Praze Metallica. Pokud si ještě něco vybavím, tak to hodím do diskuze.
Upravil/a: anonym
0
před 3040 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Obvykle s nimi spolupracuji na marketingové propagaci takže to pro mě není ničním zvláštní
0
před 3040 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neni zcela jasné, koho považuješ za slavného a koho ne. Ano, setkal jsem se a mluvil s několika slavnými lidmi
0
před 3039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tak záleží až jak slavným. odehrál jsem pár fotbalových zápasů proti fotbalovým legendám, stejně tak proti hokejovým v rámci různých akcí, kde jsme pak společně užívali a oslavovali sportovní úspěchy se známými sportovními moderátory a lidmi, kteří se kolem toho motají
0
před 3039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Se slavným člověkem na vyloženě světové úrovni asi ne, ale pár
českých jsem potakala.
Jakožto trampské dítko jsem Wabimu Rywolovi říkala buď strejdo nebo
prostě Wabi, a u táboráků jsem do ranních hodin zpívala s Tonym
Linhartem.
Jedna moje kamarádka se velmi dobře znala s Vilémem Čokem a měla potřebu
s ním seznamovat kdekoho. Ani mne to neminulo.
Kdysi dávno jsem pracovala s mentálně postiženými a v té době měl
právě premiéru fim Requiem pro panenku, takže jsem na nějakém tématickém
večírku prohodila pár vět s Bárou Hrzánovou.
Do Divadla na Fidlovačce nás kdysi na představení protlačil bratranec mé
kamarádky, Petr Rychlý.
A pak ještě pár letmějších setkání, protože jsem se svého času dost
pohybovala na Pražské židovské obci, a tam se to slavnými jedinci
docela hemží.
0
před 3039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |