seznámila jsem se s mužem přes internet,po dvou měsičním
psaní,telefonování,si chceme dát schůzku v březnu:kde mám navrhnout
místo schůzky?Mám někoho vzít sebou?Co mám udělat.Fotky mi poslal,líbí
se mi,mluví kultivovaně,má dobré názory-jenže nevím si rady!Přátelé
pomůžete radou,názorem?Díky
Doplňuji:
Dámy a pánové,děkuji za rady,všechny jsou skvělé!!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5389 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak píše fortin, nejvhodnější místo pro první schůzku za denního světla jsou kavárna, cukrárna, které nejsou přeplněné. Jen tak budete mít určité soukromí. Známou bych si s sebou nebrala, protože bych se možná nemohla zcela soustředit na rozhovor. Poprvé bych s mužem nešla někam, kde je málo lidí. Rovněž bych se nenechala doprovodit až k domu.
0 Nominace Nahlásit |
Nikoho si sebou brát nemusíš, to by tě rozptylovalo. Jistě znáš kavárnu kde není hluk nebo kouř. První schůzka nemá trvat déle než 3/4 hodiny. Bud svá, když bude jak se tomu říká – ne stydlivý ale to, tak se jděte někam projít do parku nebo na výstavu, popř. se ho zeptej a je to.
0 Nominace Nahlásit |
Kdybyste vzala s sebou i kamaradku,tak vezme nohy na ramena a tradáááá pryc.To bych nedelal.Rozhodne k nemu nesedejte do auta,zadne opusteny park atd,protoze nevite s kym mate tu cest a zdanlive kultivovany projev jeste nemusi znamenat,ze je zcela normalni.Zajdete do nejake utulne kavarny,restaurace, apod. a vsimejte si malickosti-bude li nervozni,cervenat se-je to normalni.Nemel by byt prilis vlezly,mel by taky nechat mluvit Vas a ne jen o sobe,taky jestli vubec reaguje na slova co jste rekla atd.Je toho vic,ale instinkt asi mate,tak se jim ridte.
0 Nominace Nahlásit |
georgio měla by jsi někoho vzít sebou i když ten chlap je pěkný ještě ho neznáš natolik aby jsi mu mohla věřit.stačí třeba kamarádce říci že máš rande zda by mohla jít s tebou ale aby seděla někde jinde zaplat jí pití a hotovo.každý kdo je pěkný a simpatický na fotce nemusí být takový ve skutečnosti.proto bud opravdu georgio opatrná přeji ti hodně štěstí a at ti to rande dobře dopadne
0 Nominace Nahlásit |
Pokud mluvi kultivovane a ma dobre nazory, tak s mistem si nelam hlavu, on by nejake mel vybrat. Kamaradky nech doma. Prece nechces aby ti ho prebrala. Ne, just joke.
No a po schuzce? Zalezi na tom co s nim chces delat a jake mas touhy. Hehe. Ne, zase vtipek.
0 Nominace Nahlásit |
Co by si ten muž tak asi pomyslel,kdyby jste
si sebou přivlekla garde??
Stát se to mně,mizím.
Žádná konspirace,on má také hlavu.
Prostě- R A N D E. A asi bude mít obdobné poci-
ty,jako vy.
0 Nominace Nahlásit |
Ja bych vam doporucoval,aby jste tu schuzu absolvovala v jakesy restaurace,kde bude hodne lidi,protoze stale nevite s kym,mate tu cest a pote,jiz sama budete vedet odgadem,co to je za cloveka a zda s nim muzete byt osamote.jinak preju,aby sypmatie byli oboustrane a aby ze schuzky vzeslo,neco hezkeho a mileho.hodne stesti.
0 Nominace Nahlásit |
Sejděte se na veřejném místě a někomu řekněte kam jste šla. Mějte pro jistotu mobil.
0 Nominace Nahlásit |
Před časem jsem tohle také absolovovala. Moje kamarádka věděla, kam jdu, jak se tenhle pán „jmenuje“. Pak mi asi po hodině (dohodnuté schůzky) volala, jestli jsem v pořádku, jaké mám z toho člověka pocity. A pak jsem ji ještě dala zprávu, že jsem doma. A už jsme spolu 7 měsíců. tak ať vám to také vyjde. Hodně štěstí.
0
před 5387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
seznámení po internetu má své nezaměnitelné kouzlo. Ale také možnost zklamání, když protějšek nakonec není takový, jak se nám v první fázi zdál… Nicméně… neházel bych flintu do žita a schůzku bych naplánoval nejlépe na veřejném místě, příjemné restauraci či kavárně. Rozhodně bych s sebou nikoho nevzal, protože dělat někomu křoví není A) společenské, B) mohlo by to nápadníka odradit.
Buďte hlavně svá, buďte upřímná a hodně štěstí! 🙂
0
před 5385 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |