Petr Nováček

Škola mi chce dát na krk něco co jsem neprovedl ale nemůžu to dokázat, škola to také neumí dokázat. Co s tím ?

Jeden den jsem byl ve škole a šel jsem na záchod o hodině. Uklízečka mě viděla. Když jsem se vrátil do třídy tak po chvilce přišla zástupkině s uklízečkou a vzali si mě za dveře. Tam mi řekla že někdo počůrává záchody a že mě viděla. Já vím že jsem to nebyl ale oni mi to chtěj hodit na krk.
Co mám dělat ? Je nějaký zákon na tohle ?

Zajímavá 0 před 8 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Takové hlouposti bych vůbec neřešil. Řekl bych já jsem to nebyl a tím to pro mě vadne. Pokud ale uklízečka byla na záchodě před tebou a nebylo tam nic, pak tam šla po tobě a bylo tam načůráno, tak máš smůlu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Rokio

Platí presumpce neviny. Vinu ti musí dokázat. Pokud to nesvedou, nic se ti nestane. Jsi nevinný, dokud se ti nedokáže vina.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Té zástupkiňi tam doporuč výměnu uklížečky za takovou, které se bude chtít bez remcáňí odborně pracovat. Hotové, vyřešené.

0 Nominace Nahlásit

Emefej

Neřeš to. Musí ti to dokázat, trvej na testu DNA.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Co s tím? Dva kroky:

1. naučit se pravopis (zástupkYně, vzalY si mě, čárky oddělující vedlejší věty)
  2. neočůrávat záchody nebo nechodit tam v hodině

Ani na jedno „zákon“ není …

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Před zahájením močení si to vyfoť mobilem a po skončení taky. Máš nezpochybnitelný důkaz o své nevině

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Stejně s tím nic neuděláš, soudit se s Tebou nebudou. Doporučuju probrat s rodiči.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Elkon, jakou smůlu?

Na co tam ta uklízečka asi je? Když se jí nelíbí počůraná prkénka, tak ať se snad přihlásí na tu školu. Ne? 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Nový příspěvek