Nick42364

Soudní znalec v oboru zdravotnictví?

Dobrý den jestliže půjdu před soud ohledně dopravní nehody a potřebuji znalecký posudek soudního znalce a byl jsem ošetřován ve fakultní nemocnici Ostravě Porubě tak kde se můžu obrátit? Kdybych se tam do nemocnice zašel zeptat našel by se tam někdo kdo by mi toto za poplatek sepsal nebo si musím sehnat jinde lékaře? A nevím kde ani tam se mám konkrétně obrátit jestli na úrazovou chirurgii nebo kde?

Zajímavá 0 před 595 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Mp2

Ahoj.

Doporučuji ti najít si katalog soudních znalců v oboru zdravotnictví odvětví soudní lékařství.

V některých nemocnicích jsou na patologii ústavy soudního lékařství… Často primáři soudního lékařství dělají soudní znalce..

Najdi si někoho dobrého, o kom lze něco dohledat.
Já jsem si díky soudnímu lékaři nemusel jít neprávem na 2 roky sednout. :)

Upravil/a: Mp2

0 Nominace Nahlásit

marci1

Zde je seznam soudních znalců v oboru zdravotnictví v Ostravě: https://www.fir­my.cz/Remesla-a-sluzby/Pravni-sluzby/Znalci-a-odhadci/Znalci-v-oboru-zdravotnictvi/kraj-moravskoslezsky/os­trava-mesto/4730-ostrava
Zjisti si jejich recenze. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Nick42364

Mp2: kolik jsi mu dal za znalecký posudek? Zkušenosti ostatních jsou fajn ale ne vždy vydrží na internetu a lidé je buď smažou nebo nejsou relevantní protože jim nepomůžou.

Nový příspěvek