Byl jsem zde už v dřívějších letech a po delší absenci jsem se
vrátil pod jiným účtem. Většina kvalitních uživatelů je pryč a ti co
zbyli (čest výjimkám) jsou proruští trollové, provokují nebo pokládají
přinejmenším dotazy velmi diskutabilní povahy, obsahu a sdělení.
Myslím si, že je to škoda, protože dřív to býval opravdu fajn web.
O Slovenské verzi ani nemluvě, ta už je mrtvá.
Říkám si, proč s tím vlastník/administrátoři něco neudělají? Ano,
web svůj smysl plní nadále a nějaké peníze z reklam to rozhodně nese.
Ale ani to my nedává smysl, protože kdyby se tu zavedla lepší pravidla,
rozhodně by se vyfiltroval toxických content a user base by byla větší,
čímž by se zvýšil i výnos z reklamy pro majitele. Ale kde
není vůle…
Zajímavá 0 před 987 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S tím souhlasit nelze. Třeba vezmi si sebe. Ty jsi jeden z těch co porušují místní pravidla.
0 Nominace Nahlásit |
Třeba posoudit kvalita/kvantita a rozhodnout se. Tvá myšlenka „user base by byla větší, kdyby se vyfiltrovala primitivita“ tě předchází (vskutku zajímavý pohled na realitu tohoto světa/života v něm).
0 Nominace Nahlásit |
Proč třeba neodfiltrovat proamerické troly. To si vždycky někdo vytipuje nepřítele. Příště to budou obézní, nebo zrzaví. Jak už jsem psala, liberálové, co nenávidí liberty, moc nepomohou. K demokracii patří různé názory, a do diktatury jen jediný. Každý má různou životní zkušenost, a různé motivace a zájmy. Každý nežije ve velkoměstě, tak by měl respektovat i jiný úhel pohledu na život.
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Viktorie II.
před 987 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mnoho informací dnes může člověk najít na Wikipedii a internetu, mnoho dotazů už bylo zodpovězeno zde na odpovědích, takže zde zbývá prostor spíš jen pro dotazy na konkrétní situace, blbiny apod. Hodně lidí odešlo kvůli neobjektivnímu bodování otázek a odpovědí nebo vlastní ješitnosti.
Poslední hřebík do rakve byla minulá úprava webu, kde se nováček musí prokousat výběrem kategorií, což většinu lidí odradí. A hlavně zrušením funkce „Můj stream“ zmizela praktická použitelnost webu a je z toho v podstatě jen debatní kroužek.
Nevím, jestli jsem proruský troll, jsem z rodiny pronásledované komunisty a v pionýru jsem nebyl. Přesto znám stovky ruských a ukrajinských písniček, filmů apod. Určitě je spousta důvodů tyto země obdivovat a přát jim to nejlepší, i navzdory některým přežívajícím následkům svrabu, kterým bylo SSSR postiženo. Je těžké orientovat se v současné informační válce, NATO v současné situaci rozhodně není nevinné. Ovšem Putinovu poslední akci zásadně odsuzuje většina Rusů a podporují Ukrajince. A trolové mohou být nejen proruští, ale i progenderoví, a mnoho jiných. Je na každém, jestli je schopen alespoň částečné sebereflexe nebo bez zábran živí a ventiluje své přesvědčení.
0 Nominace Nahlásit |
Nesouhlasím.
Trollové jsou taky lidé. Řada z nich vede v reálu úplně normální život. Pracují, starají se o rodinu, mají aktivní koníčky apod.
To už by někdo mohl mít něco proti i jiných skupinám lidí a vznikla by diktatura.
0 Nominace Nahlásit |
Nesouhlasím. Ale se zrušením funkce „Můj stream“ také nesouhlasím, byla fajn a chybí mi a bylo by dobré ji tam vrátit.
0 Nominace Nahlásit |
Zjentek: Prosil bych o přesné citace. Filtrování a moderace toxického contentu je praxe na mnoha jiných webech. A není to pohled na svět, ale na tento web. Diskuze musí být moderována a směřována, jinak nastane chaos a každý si bude dělat, co chce. A myslíš si, že primitivního patří do demokratické země 21. století?
Drap: Pravidla porušuji proto, abych mařil snažení místních trollů. Je zajímavé, že postnout recept na vafle je porušení pravidel, ale spamovat tu proruský content je úplně v pořádku.
Čím dál víc lidí, lepšolidí, nenávidí ty druhé. Nepřítel byl označen a onálepkován, tak bezmyšlenkovitě hurá do něj Možná jsou to i ti lepšolidi, co fandí digitalizaci: to by potom měli možnost kliknutím myši zničit člověka, zbavit se ho, anihilovat, aniž se mu musí podívat do očí nebo čelit pohledu na utrpení.
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2717 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |