Avatar uživatele
Rohlik

Souhlasíte s názorem, že správný kuchař by měl být nekuřák?

Souhlasíte s tím, že kuchař pracující pro restauraci by měl být nekuřákem? Kuřáci, jak je známo, mají problém s rozlišováním chutí, což je u kuchařů celkem problém.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2413 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Souhlasím, kouření otupuje chuť. Takže ideálním hostem by měl být kuřák, ten si asi moc nestěžuje. Trovna tak si nedokážu představit someliéra – kuřáka.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Znám pár kuchařek nekuřaček, u kterých bych si přál, aby ( z tebou uvedenýho důvodu) začaly raději kuřit!
Tak nevím, hádám, ale pokud je kuchař třeba řetězovej kuřák, tak i přesto mu brambora určitě chutná jako brambora a maso po masu. Maximálně naklepe popel do omáčky, ale z praxe vím, že prostí hosté ji nakonec budou tak či tak vychvalovat.

Na jídle je úžasné právě to, že nikdy přesně nevíš, jak TO MÁ chutnat. ;)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Kouření sice otupuje chuť, ale je celá řada vynikajících kuchařů, kteří jsou kuřáci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
prozaik

Každý správný člověk by měl být nekuřák.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření