Souhlasíte s tím, že kuchař pracující pro restauraci by měl být nekuřákem? Kuřáci, jak je známo, mají problém s rozlišováním chutí, což je u kuchařů celkem problém.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2366 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Souhlasím, kouření otupuje chuť. Takže ideálním hostem by měl být kuřák, ten si asi moc nestěžuje. Trovna tak si nedokážu představit someliéra – kuřáka.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Znám pár kuchařek nekuřaček, u kterých bych si přál, aby ( z tebou
uvedenýho důvodu) začaly raději kuřit!
Tak nevím, hádám, ale pokud je kuchař třeba řetězovej kuřák, tak
i přesto mu brambora určitě chutná jako brambora a maso po masu.
Maximálně naklepe popel do omáčky, ale z praxe vím, že prostí hosté ji
nakonec budou tak či tak vychvalovat.
Na jídle je úžasné právě to, že nikdy přesně nevíš, jak TO MÁ chutnat. ;)
0 Nominace Nahlásit |
Kouření sice otupuje chuť, ale je celá řada vynikajících kuchařů, kteří jsou kuřáci.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |