Dobrý den, prosím o radu. Stahuji filmy z ulozto.cz a některé mi nejdou přehrát na Windows media player (program nepodporuje typ souboru nebo kodek, který byl použit ke komprimaci souboru). Jelikož typ souboru je avi a ten je WMP podporován, tak to bude tím kodekem. Na stránkách ulozto je v parametrech filmu uváděn u videa kodek ffovidx. Ale problém je trochu hlubšího rázu (aspoň pro mě) a totiž, že zatímco jeden film s tímto kodekem se mi přehraje, druhý ne. Oba filmy mají tento stejný kodek. Navíc se do PC ani nestáhne v celé velikosti, ačkoli systém stahování ukazuje, že se stáhla celá kapacita. Fakt jsem z toho celá jelen. Stahování ukazuje např., že stahování bylo skončeno a stáhlo se 700 MB. Po dokončení stahování kliknu na soubor , kde mám tento film a má jen 430 MB. Nevím, v čem je problém???? Do PC jsem si stáhla už dva kodeky, které někdo doporučoval, ale nepomohlo to (Codecs6030_allin1 a ffdshow-rev3631_20101115_clsid_icl10), kodek ffodivx nikde nemůžu najít. Budu ráda za jakoukoliv radu. Moc dík.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT před 4775 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zahoď tu parodii na přehrávač co je ve windows, a nainstaluj přehrávač VLC. A máš po starostech.
Zdroj: http://www.videolan.org/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |