každý kdo má pejska ví,že mají své sny,kdy ze spánku někoho
pronásledují,štěkají atd.ale jak si lze vysvětlit tyto projevy
u novorozených slepých a hluchých štěňat,která ještě nemají žádné
prožitky a zkušenosti?
Doplňuji:
Aby nedošlo k mýlce-i novorozená štěňata mají fáze bdění a
spánku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, tom004, Drap, anonym, Damiana, briketka10, anonym, Lorrien před 4547 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná je to „zakleto“ v prenatálním vývoji ve fázi antropogeneze (ve vývoji duševna). Pokud je fena chována v lásce (nebo zažívá naopak stres), jistě to ovlivní i chování psích novorozenců. Zatím takto, časem se u nich projeví skutečná „povaha“. Jako u lidí.
5Kdo udělil odpovědi palec? tom004, Lucijej, briketka10, anonym, vlk samotař
před 4548 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi to nebylo nijak vědecky prokázáno, ale já jsem přesvědčen, že sny mají
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, tom004, briketka10, anonym
před 4548 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co když ti čtvernožci,říkám tak všem psům, dokáží sdílet i sny své mámy než přijdou na svět a potom si je „opakují“, včetně nových vjemů,už reálných? Někdy mám pocit,že o nás vědí víc než si myslíme. A někdo jim to,před přechodem do „tvrdé“ reality,předat musí,no né? Asi pěkná ptákovina,ale kdo ví......... 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? Lucijej, Damiana, briketka10, anonym
před 4548 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo jo, když naše čubina měla štěňadla tak jsem taky sledovali jak májí růzé záškuby, zakňučí a podobně. To že nemají žádné prožitky není tak docela pravda. Třeba se jim zdá jek se hrnou před bráchama a ségrama první ke struku, kdo ví.
0 Nominace Nahlásit |
I slepci od narození maj sny, akorát že v těch snech prostě neviděj obrazy. To samý když je někdo vodjakživa hluchej, tak ani ve snu nebude nic slyšet. A štěně jse v podstatě něco jako chlupatej člověk s vocasem, takže se dá předpokládat že to bude mít podobně a i když je hluchoslepej, pořád mu zbejvaj další tři smysly, ale podle toho ty sny budou taky potom vypadat…prostě jenom slabej vodvárek…čtvrtá snová liga
tady máš ještě něco mimo mísu >>> http://www.loupak.cz/video/srandicky/6917-i-psi-maji-nocni-mury
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, anonym
před 4547 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek