Stévie je pro diabetiky neškodná – a je stabilní do cca 250°C, takže
ano…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě lze. Používá se běžně a je výhodnější, než jiná sladidla, vzhledem k tomu, že je to sladidlo přírodní. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Pozor na sladidla se stévií v názvu. Kolikrát jsou to umělé cukry s fruktózou s dodatkem stévie.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |