Zdravím, chtěla bych se poradit ohledně stížností na sousedy, kteří bydlí nademnou. Mají 12 vnoučat a ty jsou neustále u nich, protože je hlídají a dělají celý den od rána do večera strašný rachot a dupou jako sloni. Domovnice o nich ví, že dělají rachot i na chodbě a několikrát na ně byla zvonit s tím, že jsem si stěžovala na rachot a oni prostě nic, začnou dupat a mlátit se vším naschvál. Dnešním dnem mi došla trpělivost,protože dělám 3směnný provoz a abysolutně se nemůžu vyspat např. po noční nebo před noční. Člověk nemá klid na odpočinek a aby se dalo v klidu podívat na film v TV? Tak na tohle můžu zapomenout. Děcka lítají z pokoje do pokoje,neustále s něčím bouchají,mlátí se, řvou. Když už si myslím, že bude klid tak začnou majitelé se hádat, protože si potrpí na pití,takže většinou když dojdou z hospody začnou hádky. Už jsem uplně nešťastná, že jsem byt koupila, protože tohle jsem nevěděla. Pomůže mi stížnost na družstvu, nebo si myslíte, že s tím nepůjde nic udělat? Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3244 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
toto je už asi na políciu…ale mali by ste mať po ruke telesného ochrancu, keby mali susedia chuť na pomstu…aspoň sprej si kúpte…
a dvanásť detí u alkoholikov? to je aj na sociálku…ale polícia skôr niečo urobí.....
nakoniec: čo na to ostatní susedia? sú sluchovo hendikepovaní, či majú izolácie? petícia by urobila viac
0
před 3244 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky to vidím na tu policii, když už domluvy domovnice nestačí. A rovnou bych tam zmínila i jejich pití. Zajděte za nimi co nejdříve, třeba to policajti začnou řešit hned a budete mít možná klidné Vánoce.
A chodí ty děcka vůbec do školky či školy ?
Přečtěte si odkaz.
Zdroj: http://www.pravnilinka.cz/bezplatna-pravni-poradna-zdarma/sousedske-vztahy.html
Upravil/a: chachar1922
0
před 3244 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děcka stačí i dvě, ale12 to už musí být opravdu něco, je to hnus fialový, totální bezohlednost, tak se obávám, že vám pro klid a odpočinek nezbyde nic jiného, než byt prodat a odstěhovat se, samotřejmě , že můžete na sousedy poslat sociálku, ať vykonají jisto revizi a na policii to udat taky, jinak špunty do uší nebo rovnou „klapky“(spíš oboje) upřímě, ani vás osobně neznám a je mi vás líto.
0
před 3244 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
znám ty situace, ale…před 22h beze šance na sjednání nápravy, jo leda vyhodit el. jističe v rozváděči na chodbě, ucpat zámek dveří sirkou, hřebík pod kolo auta…voni nakonec zkrotnou, unaví se pokud teda nejsou úplně blbí
0
před 3243 dny
|
0 Nominace Nahlásit |