Dobrý den, po prázdninách půjdu do 9. třídy a vůbec si nejsem jistá na jakou školu bych měla jít. Baví mě psaní na počitači, tvoření příběhů, čtení a také příroda . Přemýšlela jsem o gymplu ale moje známky bohužel nejsou tak super, jak bych si sama přála. Po zvažování jsem si uvědomila, že bych chtěla jít na nějakou soukromou střední žurnalistickou školu. Ale to mi moje máma zakázala, protože na celém uzemí ČR je jen takových škol pár a jsou hodně vzdálené a nechci na intr.Slyšela jsem o tom, že je možné studovat po jakékoli střední škole vysokou žurnalistickou, je to pravda? A jakou školu ( střední) by jste mi doporučovali, tak aby mě alespoň trochu bavila. A já se po té mohla konečně věnovat tomu, co by mě bavilo.Děkuji za Vaše odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 0 před 3368 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přemýšlela jsem o gymplu ale moje známky bohužel nejsou tak super, jak
bych si sama přála. Haha, moje slova. Chtěl jsem ho doporučit, ale teď už
ne.
http://www.stredniskoly.cz/seznam-skol/ Zkus vybírat
tady. Mně to celkem bavilo.
0 Nominace Nahlásit |
Na VŠ žurnalistiky přijímají jen velmi malé procento uchazečů (žurnalistika, psychologie a práva-berou nejméně). Ber v potaz, že tvoje koníčky tě mohou přestat bavit, nebo se na škole můžeš učit něco jiného než bys čekala. Chce to zjistit obory na VŠ i SŠ, mít všechno prostudované a nenechávat nic náhodě.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, mokrygorky
před 3368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je ´furt´ gympl – sice ti pro přijetí na libovolnou VŠ
stačí maturita z libovolné SŠ – ale taky budeš muset udělat
přijímačky – a k tomu potřebuješ znalosti – a ty v nejširší
míře získáš právě na gymplu…
😉
2Kdo udělil odpovědi palec? mokrygorky, :**
před 3368 dny
|