ano
Nedávno jsem si o tomto studiu něco načetla. K zahození to rozhodně není. Je to jednoroční studium a jak už jsi psala ty, je to pouze o sobotách. Je to vlastně mezioborové studium ekonomie, mezinárodních vztahů, politologie, politického marketingu, práva, komunikace a veřejná prezentace. Studium je zakončeno složením vědomostního testu, sepsáním eseje na zvolené téma a její obhajobu. Po úspěšném absolvování, dostaneš diplom liberálně konzervativní akademie.
0
před 4142 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ano
já mám vystudováno a protože jsem se tehdy nedostala na VŠ, tak jsem to volila jako dobrou možnost rozšířit si svoje obecné znalosti z gymplu. stojí to myslím furt jen 5tisíc kč a probíhá to o sobotách..já jsem teda určitě nelitovala
0
před 4142 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ano
Každé rozšíření obzorů je k něčemu 😉
Já teda konkrétně na Cevru studuji na kombinovaném – bezpečnostní
studia a rozhodně to má smysl! Zvládám to i při práci (vyučování je
v pá a so)! Spokojenost, mohu doporučit!
0
před 3353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ano
Na CEVRU jsem dělal magistra, jako není to úplně brnkačka (jak se všude říká, že soukromý školy jsou lehký, tak to na CEVRU neplatí), ale ta škola hodně dá. Vlastně jsem si vybíral hlavně podle uplatnění a podle osobností vyučujících, to pro mně bylo hodně důležitý. A nesekl jsem se, musím říct že pro praxi mi ta škola dala hodně.
0
před 3077 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je super, že Cevro něco takového nabízí… A jakékoli studium a
přednášky, které člověka prostě zajímají a jsou přínosné, to
nemůže být přeci špatně investovaný čas 😉
Co si budem povídat, při pohovoru do práce titul nestačí! Vždy se
zjišťuje zájem, všeobecný rozhled, zkušenosti… Myslím, že na Cevru se
zkušenosti nabrat dají, je to dobrá škola.