Je to dobry napad a jiste to bude nezapomenutelny zazitek. Jak pro vas, tak pro deti i svatebcany!! Jdete do toho!!
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě je to snobství, u nás je dost krásných míst, když už to nemůže být v bydlišti na radnici.
0
před 257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím, já myslím, že v dnešní době už není problém cestovat s dětma do exotiky. Jen najděte dobrý hotel, aby tam bylo vyžití i pro ně :)
0
před 254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesně tak! My do exotiky lítáme běžně i s dětma a nikdy nebyl problém. A Mauricius je bezpečná země, toho bych se vůbec nebála.
0
před 252 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme se na Mauriciu brali loni, doporučím tento hotel, který je pro děti ideální www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius Je to jediný resort na Mauriciu s tobogány a je tak ideální pro rodiny s dětmi. Má taky moc krásnou pláž a kvalitní služby.
0
před 251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moc děkuji – hotel vypadá moc povedeně a hlavně nás mile překvapila cena. Hned cestovku zkontaktuju a uvidím, jak se domluvíme. Mě navíc zaujaly i benefity pro novomanžele – sleva 60% pro nevěstu na pobyt, láhev sektu, večeře, masáž, dáreček :) No už se tam prostě vidím :)
Elkon: Jste zřejmě stará závistivá škola… pokud na to mají a kvůli svému snu se nezadluží na zbytek života, je to jen jejich volba. Nikomu se za ni nemusí ospravedlňovat a tím spíše ne internetovým rádcům zde.
JK – vůbec nevíš o co jde. Byl dotaz, tak jsem odpověděl. Nemám potřebu cokoli závidět. O nějakém ospravedlňování není řeč. Pokud někdo chce někam vyrazit, nemusí se na to ptát cizích lidí. Zřejmě ani nevíš kdo to je snob.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |