ahoj, můj tablet Acer iconia mi nějak nereaguje, reaguje mi jen půlka obrazovky a ta druhá prostě vůbec nereaguje na dotyk! vím že mi napíšete ať to vyreklamuji ale nějaké jiné rady jak to rozeběhnout? on totiž de jen vypnout a zapnout, ani ho nemohu odemknout…
Zajímavá 0 před 4193 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bohužel častý problém. Je to na reklamaci nebo na výměnu displeje. Je to celkem typické pro laciné tablety s Androidem. Pořád říkám – NEKUPOVAT, NEKUPOVAT!
Eventuelně můžete zkust vyresetovat tabelt do továrního nastavení – tablety mají často ze strany nebo zezadu zapuštěné tlačítko reset. Jehlou nebo hrotem propisky ho zmáčkněte a podržte 10 sekund. Tablet se vyresetuje do továrního nastavení, s tím samozřejmě souvisí to, že se smažou všechna vaše data.
Jinak prostě reklamujte a požadujte vrácení peněz a kupte si jiný
tablet, ze solidních levnějších tabletů Blackberry PlayBook – 64GB verze
se dá koupit za 7000Kč
Nebo třeba pěkný tablet s plnohodnotným Windowsem za necelých 10 000Kč
HP Slate 2 A6M60AA – ten koupíte třeba tady: http://www.mader.cz/hp-slate-digital-pen
A nebo klasika – iPad Mini který se do 10 000Kč koupit dá taky, případně starší iPad 2 Mini – skladové zásoby ještě jsou.
Ale fakt ty laciný tablety s Androidem nekupovat. Když tablet, tak apsoň za 5–6 tisíc a pokud to jde, vyvarovat se Androidu. Je to takový neohrabaný systém, plný virů…
0 Nominace Nahlásit |
Vypnout a zapnout jsi ho tedy zkoušela? Vážně ti poradím to s tou reklamací. Když něco nefunguje jak by mělo, je lepší zboží reklamovat, než se trápit s tím že nefunguje.
0
před 4193 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |