Nedá mi to, abych se nezeptala na názory jiných. Osobně si myslím, že určité situace si vyžadují určité oblečení. Ač jsem spíše sportovní typ, pro státní vyznamenání bych si teda v mikině nešla: http://magazin.aktualne.cz/ladislav-spacek/r~c05965b45f5411e4a10c0025900fea04/ Co vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Lamalam, Banán88 před 3660 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na Hradě často řádí viróza, oceněný režisér měl asi strach, aby ji také nechytnul a teplá mikina je vhodným oblečením.
0 Nominace Nahlásit |
..ja je moc nenosim, vlastne skoro uz vubec, uz jsem od nich upustil, ale koukam, ze toho asi o kulture mikin moc nevim :D ..
Pan Spacek se jiz v clanku vyjadril dost, neni treba nic doplnovat :)
Doplňuji:
… snad jen : buranem je nejen clovek, ktery na takovy ceremonial prijde takto
oblecen, ale buranem je i clovek, ktery na takove obleceni pripichne medaili ..
ale omlouva oba dva jedine moznost, ze jde o oceneni ve sportovnim utkani…
(splh do Zemanovy riti)
Upravil/a: Banán88
0 Nominace Nahlásit |
No, přiznám se, že jsem ráda, že jsem to neviděla. Nevím, co tím pan režisér sledoval, snad si řekl : Špatná reklama, taky reklama. Je vidět, jak si státního vyznamenání váží. Ale že mu to pan prezident ještě na tu mikinu připnul, to je tedy už hodně „nedůstojné“ takovéhoto vyznamenání. . Co si tak asi o nás pomyslí sir Winton ? ☹
0 Nominace Nahlásit |
Ano,nosím po celý rok,včera už jsem vytáhl tu tepleší,je už docela kosa.
0
před 3659 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to ještě pořád šaty robí člověka? mně to přijde že jsme dost povrchní národ, mě osobně je úplně jedno co má kdo na sobě a při jaký příležitosti; copak smrděl? nebo vyplazoval na zemana jazylku? ale každej si do něj kopne, jen proto že chodí v tom v čem je mu dobře a nemá s tím problém
nebylo něco podobnýho i kdysi, že vás nepustili do školy protože ste měli dlouhý háro?
0
před 3658 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |