Zatím jsem s „ní“ spokojen a odpovědi jsou často velmi informativní a ani bych nepozval, že jde o umělou inteligenci. Jistě trochu strojeně to sem tam působí, ale co by člověk jako čekal. To až tak 2050+ roky to bude nerozeznatelné od lidských odpovědí. Díky Chat GPT se sem tam dozvím i více věcí, než jsem zamýšlel, než se dozvím, což opravdu oceňuji. Palec nahoru!
PS: Navíc, když člověk spěchá a nechce čekat na odpovědi, tak ona mu odpoví relativně rychle. Neskutečné jak doba pokročila. :O
Zajímavá 0 před 477 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejsem spokojen ani trochu. Spíše tady překáží. Nemohu brát nějakou mašinku jako partnera pro diskuzi.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, je to zatím nespolehlivé. V podstatě je to podobné, jako odpovědi z Wikipedie, také je nelze brát naprosto spolehlivě, protože do Wiki může psát kdokoli, kdo se zaregistruje. Takže pokud tam někdo napíše nesmysl, kdo na to spoléhá může mít smůlu.
Upravil/a: elkon
3Kdo udělil odpovědi palec? da ny, Savier, cappuccino
před 477 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne,
nevážím, ani trochu.
Když spěchám, na nic nečekám. Co nevím, nebo jen z části si najdu
sama.
Názory a zdroje různé. Úsudek si udělám sama.
Nepotřebuji, aby mi něco, bez emocí „servírovalo“ své posbírané
(naprogramované) informace. Bez původu zdrojů, případně zkušeností
(i z ověřené druhé ruky či čeho jsem svědkem).
Nerada spoléhám na to, co mi kdo nakuká. Beru jako informaci, se kterou mohu
sama pracovat. Naložit, jak chci.
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, Ametyst, cappuccino
před 477 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vůbec ne. Je to hrozné. Jako když sedím na sedadle řidiče v samořiditelnem autě, a musím jen bezmocně civět, úplně jako pasažér bez řidičáku, co nedůvěryhodný autonomní stroj vyvádí.
0
před 477 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na veľa otázok treba pozerať ako človek. Stroj (AI) sa zatiaľ nezamýšľa nad ľudskou myšlienkou v otázke, hlavne, ak je často nezrozumiteľná aj pre čitateľa (aj s tým sa tu stretávame). Stroj vychádza z informácii, ale intuitívne sa domýšľať zmyslu (zle položenej) otázky zatiaľ nedokáže. Musíme počkať do…, skoro som prezradila budúcnosť a napísala rok oficiálneho uznania AI za človeka. Takže musíme si počkať do budúcnosti, až množstvo prijatých informácií dokáže prinútiť AI myslieť a mať city.
0
před 476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |