dust8

Také si vážíte podpory ze strany umělé inteligence alias Chat GPT pro získání odpovědí na otázky?

Zatím jsem s „ní“ spokojen a odpovědi jsou často velmi informativní a ani bych nepozval, že jde o umělou inteligenci. Jistě trochu strojeně to sem tam působí, ale co by člověk jako čekal. To až tak 2050+ roky to bude nerozeznatelné od lidských odpovědí. Díky Chat GPT se sem tam dozvím i více věcí, než jsem zamýšlel, než se dozvím, což opravdu oceňuji. Palec nahoru!

PS: Navíc, když člověk spěchá a nechce čekat na odpovědi, tak ona mu odpoví relativně rychle. Neskutečné jak doba pokročila. :O

Zajímavá 0 před 477 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Nejsem spokojen ani trochu. Spíše tady překáží. Nemohu brát nějakou mašinku jako partnera pro diskuzi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Ne, je to zatím nespolehlivé. V podstatě je to podobné, jako odpovědi z Wikipedie, také je nelze brát naprosto spolehlivě, protože do Wiki může psát kdokoli, kdo se zaregistruje. Takže pokud tam někdo napíše nesmysl, kdo na to spoléhá může mít smůlu.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Savier

V žádném připadě. Tímto já opovrhuji.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Ne,
nevážím, ani trochu.
Když spěchám, na nic nečekám. Co nevím, nebo jen z části si najdu sama.
Názory a zdroje různé. Úsudek si udělám sama.
Nepotřebuji, aby mi něco, bez emocí „servírovalo“ své posbírané (naprogramované) informace. Bez původu zdrojů, případně zkušeností (i z ověřené druhé ruky či čeho jsem svědkem).
Nerada spoléhám na to, co mi kdo nakuká. Beru jako informaci, se kterou mohu sama pracovat. Naložit, jak chci.

0 Nominace Nahlásit

cochee

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Vůbec ne. Je to hrozné. Jako když sedím na sedadle řidiče v samořiditelnem autě, a musím jen bezmocně civět, úplně jako pasažér bez řidičáku, co nedůvěryhodný autonomní stroj vyvádí.

0 Nominace Nahlásit

led

Na veľa otázok treba pozerať ako človek. Stroj (AI) sa zatiaľ nezamýšľa nad ľudskou myšlienkou v otázke, hlavne, ak je často nezrozumiteľná aj pre čitateľa (aj s tým sa tu stretávame). Stroj vychádza z informácii, ale intuitívne sa domýšľať zmyslu (zle položenej) otázky zatiaľ nedokáže. Musíme počkať do…, skoro som prezradila budúcnosť a napísala rok oficiálneho uznania AI za človeka. Takže musíme si počkať do budúcnosti, až množstvo prijatých informácií dokáže prinútiť AI myslieť a mať city.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek