Když sem se teď dozvěděla že maj bejt v praze s one direction a
justinem biebrem- kdyť oni se tam tak strašně nehodí!!!
Vy je máte rádi?? Co si o nich myslíte ..??
Pro ty kdo je nezná ..-
http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=EKOoA6iuvjw
http://m.youtube.com/watch?v=MFcRaepXpP0&feature=related
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4301 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím si, že měnším holkám se líbí, jasně- těm starším už asi
ne. Ale opravdu se nehodí k ONE DIRECTION A JUSTINOVI BIEBROVI. Ale podle mě
s nima vystupovat nebudou.
Doplňuji:
Znám holky, které je nemají rády, protože jsou stejně staré a tím pádem
jim závidí, protože vědí, že samy tohodle co oni nedokážou.
Upravil/a: ♥♥♥
0 Nominace Nahlásit |
Aspoň trochu popořádku na všechny tvoje podotázky: Ne, je mně to jedno, nic.. ))
0 Nominace Nahlásit |
Nenávidím One Direction, nenávidím Justina Biebera a nenávidím 5 Angels stejně jako podobné skupiny, co mají malé (ne)náctileté uřvané fanynky. Myslím, že ti tohle stačí.
0 Nominace Nahlásit |
Jojo taky se mi nelíbí já osobně jsem ráda že za mého dětství nic takového podobného jako ony nebo Hanna Monttana a další nebyli, opravdu lituju děti dnešní doby
0 Nominace Nahlásit |
Vystihla to ♥♥♥. Ony stejně staré holky nesnášejí holky, které mají možnost se přiblížit jejich idolům. Kdyby jim předskakovala Helena Vondráčková bylo by to holkám sice asi jedno, ale z komerčního hlediska by to nevyšlo. Takže se musíš smířit s tím, že „andílci“, kteří jsou z branže, se k tvým idolům více hodí, a samozřejmě budou mít větší šanci se k nim i dostat. A určitě si to jaksepatří užijí – už jen proto, aby stejně starým holkám daly najevo, že ony „na to“ mají. To je šoubyznys. Kdybys byla v jejich kůži, budeš stejná, tak se vybodni na závist, mění rysy (přinejmenším) k horšímu.
0
před 4301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám rád 5angels,ani One Direction,ani Bíbra.Ani jeden z nich nic neumí.
0
před 4300 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek