Nikdo mi nechce sdělit za co je dluh po mně vymáhán.Ano,exekutor mi to doručil na starou adresu.Jen nevím kde mám zjistit za co je dluh po mně vymáhán.Exekutor-neví,právník který zastupoval údajného věřitele vůči mé osobě taky neví.Trochu divné?Takže si musím zaplatit spis ze soudu mého minulého trvalého bydliště,aby ho přeposlali.No to je super…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4306 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
staci si zajit na soud ve vasem meste a navstivit exekucni odeleni to ma nastarost …a hned vite na cem jste …ze si neprebirate postu ho moc zajimat nebude …ale na soude vam to rict musi
0 Nominace Nahlásit |
Tady je marné psát vykřičníky, tady to nevyřešíš. Raději zavzpomínat, jestli jezdíš na černo, může to být od Dopravních podniků i několik let zpátky, může to být jakákoliv prkotina, nezaplacená a nepřevzatá pokuta za špatné parkování, cokoliv. Ten právník, co zastupoval věřitele, musí vědět, o co jde, jestli říká, že neví, tak lže. Nezbude opravdu nic jiného, než dojet na soud a v archivu požádat o vyhledání spisové značky podle tvého jména a rodného čísla, nebo tam raději nejdřív zavolej, zkus na občansko-právní oddělení, ať ti poradí, co máš dělat, zda by to šlo vyřídit písemně, protože ta záležitost může být stará věc a než to najdou to může nějakou dobu trvat
0 Nominace Nahlásit |
Žádné rozčilování nemá smysl, jen logicky uvažovat. Rozsudek o exekuci zasílá exekutor a tam je napsáno komu máš platit. Takže exekutor rozsudek o exekuci má. Pak jen kontaktovat dotyčného a zeptat se ho za co je vlastně ta exekuce. Nemusíš žádný spis převádět. Exekutor má na věřitele kontakt.