Kup si Hovězí maso pomel ho dej ho do misky přidej cibuli ,hořčici,worcestr,osol a opepři přidej pouze žloutky já dávám 2 promíchej a dej do ledničky vychládnout.Pak si usmaž topinku a dobrou chuť.
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, Kerberus, dědapetr
před 4996 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Maso je lepší naškrábat/nikdy nedosáhneš umletím takovou konzistenci/ a musí být kvalitní, když ošidíš kvalitu masa ,tak nikdy nebude výborný ani dobrý.Pěkně ho propracuj a prosím nekořeň ho sama .To je zásadní chyba co dělá spousta lidí. Připrav ho na talíř každému a dej k němu koření ,aby si ho každý ochutil dle své chuti.
cibuli na jemno,pepř ,žloutek kečup paprika sladká i pálivá sůl- worcestr , tabasco dej na stůl nevíš co kdo má rád
udělej dobré topinky k nim stroužky česneku -opět někdo si počesnekuje někdo ne
otevři dobré víno nebo pivo a mějte prima pochutnání
4Kdo udělil odpovědi palec? Elk, elektrikář, Kerberus, Hykam
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kup maso několik dní předem a nech jej v lednici odležet, Nakrájet na malé kousky dát do mixeru.Na nože se natočí všechny tuhé části. Nesmí se to dělat dlouho maso se zahřívá, Řezníci to melou s ledem.Na dvě porce jsem dal 2 kostky ledu.nejde to dělat do zásby je to k okamžité spotřebě. Koření se vmíchá těsne před jidlem.Kousek masa se vytvaruje do placičky promáčkne důlek přidá žloudek a dobroui chuť.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |