Záleží hodně na hospodě. Pokud je to hospoda, kam chodím často a věřím, že tam vaří slušně, nemám s tím problém … vlastně zrovna včera jsem jeden vynikající měl :)
0 Nominace Nahlásit |
jenom upresnim : i v sebelepsi restauraci nebo doma bych se bal dat si syrove maso,vajicko atd… nikdy nevite jak se k masu chovali predtim…
PS : uz jste videli syrove (nebo tepelne malo zpracovane )maso pod mikroskopem vy kujóni? :o)))
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem na něm závislá, ale většinou si jednu topinku dám a to beze strachu. A pro ty, co ho milujete, vězte, že prý stával 14,–kč.
0 Nominace Nahlásit |
Tatarský biftek je v podstatě syrové maso, a to bych ani neochutnal ( protože by se mi to protivilo ) a také kvůli strachu z přenosu nějakých parazitů nebo nemoci.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |