Avatar uživatele
vlastina

Tatarský biftek – nemáte obavy si ho dát?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, rybíz, flodur před 5226 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
blesk26

Záleží hodně na hospodě. Pokud je to hospoda, kam chodím často a věřím, že tam vaří slušně, nemám s tím problém … vlastně zrovna včera jsem jeden vynikající měl :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
flodur

Dělám si ho doma bez obav.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

jenom upresnim : i v sebelepsi restauraci nebo doma bych se bal dat si syrove maso,vajicko atd… nikdy nevite jak se k masu chovali predtim…

PS : uz jste videli syrove (nebo tepelne malo zpracovane )maso pod mikroskopem vy kujóni? :o)))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
verka

Nejsem na něm závislá, ale většinou si jednu topinku dám a to beze strachu. A pro ty, co ho milujete, vězte, že prý stával 14,–kč.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rybíz

Tatarský biftek je v podstatě syrové maso, a to bych ani neochutnal ( protože by se mi to protivilo ) a také kvůli strachu z přenosu nějakých parazitů nebo nemoci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření