No, možná ano, ale samotná práce (jakákoliv) s tím nemá nic společného, ta je dokonce často i radostí. To přichází teprve se státní byrokracií a obecně darmožrouty, kteří ti ten požitek dokáží DOKONALE zprasit! :(
0 Nominace Nahlásit |
Citát: Lidová píseň / Neznámý autor
Prima žába
„V pondělí nedělám, v úterý volno mám
ve středu si lehnu, ve čtvrtek se nehnu
v pátek já marodím, v sobotu prochodím
v neděli vůbec nedělám
Ten kdo rád pracuje
život si zkracuje
vlasy mu padají,zuby se viklají
do práce nevstává,žena mu nadává
život je pro něj otrava.“
🙂
https://www.midisoubory.cz/U-TISK.php?ID=333237b0300000
0 Nominace Nahlásit |
Je zajímavé, že lidé kteří, si prošli v životě těžkými útrapami a přežili ( účast ve válce, koncentrační tábor) se velmi často potom dožívají velmi vysokého věku. Je to sice jenom přibližné porovnání, ale je.
0 Nominace Nahlásit |
Kepler>>> HLUBOCE se mýlíš. Všechno má svoje, je fuk, jestli dostaneš infarkt z „přetažení“, když se moc rozháníš krumáčem a lopatou NEBO infarkt z přemíry stresu „za stolem“. :(
Ideální podle mne je kombinovat práci fyzickou s duševní. Zkrátka od stolu přejít k motyce/kladivu a takhle to střídat, chápeš? Nejlepší jsou práce zahrnující obě složky, jak manuální, tak intelektuální. Tomu podle mne v dnešní době nejlépe odovídají „opravy všeho druhu“.
Třeba ten tvůj karbec na Harley-Babettsonu je vzorový příklad, hezky si zapřemýšlíš, než na to přijdeš PROČ to blbne a JAK to opravit, o doblba opakované montáži/vyzkoušení/demontáži, kdy si na své přijde i manuální vyžití nemluvě. ;) :)
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |