V chladničce mám nastavenou teplotu podle 6 schodu ve sklepě a v mrazáku (-18) oC.
0 Nominace Nahlásit |
5°C, resp. –17°C a zatím jsem ji neměnil, leda na začátku, než jsem
to vyladil podle svých potřeb. Ladit to jde u mé lednice po 2°C,
u ledničky mi 7°C přišlo už hodně, 3°C zase už docela málo, pak už ty
jogurty jsou moc studený. 🙂
U mrazáku –15 až –23, dal jsem 17, zas neuchovávám něco nějak
šíleně dlouho, čili zatím to stačilo. A ona ta energie taky není
zadarmo. 😉
0 Nominace Nahlásit |
+8 chladnička kvůli pivu, –15 mrazák. je dvoukompresorová, tak občas i mrazící část vypínám. teplotu měním podle potřeby. když vybavím větším nákupem, mačkám tlačítko menu na shopping. jinak nakupuji denně, takže jí nemám až tak obsazenou, jen pivo je na svém místě stále. za ty peníze by mohla pivo doplňovat zdarma sama 🙂
0
před 3062 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mrazničku nijak zlášť neřeším, mám to tak na – 10 až 15 a nikdy se mi tam nic nezkazilo, páč to dřív zblajznu. Al ten měsíc tam vydrží vše. Mám velké štěstí, že jsem si vybral systém „no Frost“, protože mi nic nenamrzá a uspořím elektřinu. Je tam i zóna 0 st., která sice není moc velká, ale uzeninu udrží dobrou 3× déle než dole. Tam mám zeleninu a jiné potraviny, včetně piva. Ze všech tří zón mám vyvevedený digitální teploměr s externím drátovým čidlem. Teplotu upravuju podle aktuální situace.
0
před 3062 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mražák nechávám tak, ale v lednici přidávám. V zimě začínám na dvojce, v léte na 4 a zhruba po týdnu nebo po velkém nákupu zvyšuju, Kolik má který stupeň stupňů Celsia nevím.
0
před 3061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek