Že bych se těšil, tak to zrovna NE, ale občas se rouhám, aby to se mnou už konečně seklo a já se mohl hrdě postavit před zraky svých předků. ;) :)
Jednak jsem asi nesmrtelný (mám neuvěřitelné štěstí), druhak kámoš tvrdí, že TAKOVOU radost lidem prostě NEJSEM SCHOPEN udělat. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Moc se mi k ní nechce, ještě pořád si připadám životaschopný.
4Kdo udělil odpovědi palec? paul1, jirka F, da ny, aliendrone
před 1141 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Strašná představa.
Tolik je toho stále třeba dodělat…
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, paul1, jirka F
před 1141 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vůbec ne. Ani s tím nepočítám. Až to příjde, tak to bude a předpokládám, že v té chvíli mě to bude úplně jedno.
0 Nominace Nahlásit |
A myslíš, že to pak bude lepší? V jedné knize se o tom píše toto: Otec šel tam, každý musí, kam nikdo nechce a odkud se ještě nikdo nevrátil. Maminka chudák, šla za ním. Takže smrtí něco končí, ale taky něco začíná a kdo ví, jaké to bude.
0 Nominace Nahlásit |
To snad nemůžeš myslet vážně. Samozřejmě, že ne. Chci se dožít co nejvyššího věku.
0 Nominace Nahlásit |
Zklamu tě, spánek je požitek pro živé ne pro mrtvé, není na co se těšit, nic z toho mít nebudeš, jenom tvoji pozustalí.
Upravil/a: Lurius
0 Nominace Nahlásit |
Jednou přijde den, kdy budou o Tobě hezky mluvit, zahrnou tě
květinami,
zahrají Ti oblíbenou skladbu, sejdou se skoro všichni příbuzní a známí
…
Jo pohřby jsou už takové…
0 Nominace Nahlásit |
zjentek>>> No tak to se musíš VÍC SNAŽIT! Když jen pomyslím na Emmičku Stone, tak pokud budeš nadále postupovat tímhle tempem a s takovým úspěchem, tak NIKDY NEZEMŘEŠ! Jednoduše z ní bude dříve vystřílená píšťala, po které se ani nevyplatí otočit hlavu, natož nějaké „dodělávky“. Nebo je to ÚMYSL, kterak být „forever young“, nebo-li „Věc Makropulos“ hadr? ;) :D :D
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |