ahoj mám problém, nedávno jsem začala hrát Sims 2 a hraju za dva lidičky co už spolu TO, no proste normalní jakobi manžele. ale jak je tam ten řádek s přání a obavi tak se mi v přáních pořád ukazuje že se chtěji mílovat na veřejnosti. Když to rozkliknu tak mi to poradí že se to dá udělat např v zkušební kabince. Ale ja bohužel nevím jak je dostat do města nebo někam k té kabince. a to je vlastně má prosba poradíte mi prosím někdo kde a hlavně jak by se to dalo uskutečnit? děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? SajmonModer před 4994 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Když klikneš na telefon máš možnost vyjet na nákupy a možná i ve
dvou, teď už nevím. (Hraju trojku) A přijede pro tebe taxík a odveze tě
do obchodu. Tam mají právě ty zkušební kabinky 🙂
Já jsem to teda nezažila, že by to po mě chtěli, tak snad to
půjde 🙂
0 Nominace Nahlásit |
jestli chtějí do města, tak musíš mít datadisk Noční život, ale můžeš vyrazit i třeba do parku nebo do obchodu v sousedství – zavolej taxi a jedeš. až budeš v obchodě s oblečením – např. v Krasohlídkově je to myslím Bellin butik u Sebastiána nebo tak nějak, tak klikni na zkušební kabinku a dej Simku nebo Simíka ať do ní vleze, pak s druhým simíkem udělej to samý, popřípadě dej „Přidat se k simíkovi /jméno/“. Až budou oba uvnitř, klikni znovu na kabinku a dej „milovat se“ nebo „pokusit se mít dítě“ a je to. Hodně štěstí s plněním simíkovských přání =D
0
před 4994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |