Proč ve výrobě zalepují konec role WC papíru,který je celý zabalený v obalu,takže rozmotat se nemůže?(je to zbytečné a jde to hrozně blbě načít)Asi to není moc inteligentní otázka,ale napadá mi už plno let při oddloubávní konce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Tombik, dagry před 5344 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi kvůli tomu, aby se papír uvnitř nerozdělal a „nevytahal“ se. To je jediné, co mě napadá.
0 Nominace Nahlásit |
je to určitě kvůli tomu,aby se vlastní ROLE,nerozmotala,než dojde k zalepení vlastního obalu,mimochodem mne to taky vždy vytočí, když novou roli papíru načínám.
0 Nominace Nahlásit |
Mě to nevytáčí, vsunu prsík pod vrchní vrstvu toal., odtrhnu jednu vrstvu i s obalem a hotovo 🙂.
0 Nominace Nahlásit |
Vidím, že toto neřeším jenom já. Taky mě to rozčiluje. Ale asi s tím nic nenaděláme. A noviny si proto teda kupovat nebudu. Škoda mého zadku na takový sajrajt.
0 Nominace Nahlásit |
Asi aby se role nerozmotala…:-) Ale pravda, taky mě to už kolikrát na záchodě napadlo, proč je to tak blbě zalepené!!! 🙂 Kór, když člověk spěchá…:-D
0 Nominace Nahlásit |
Tak tak,jak píšou kolegové, ale jestli vám to dělá problémy, tak to vidím na noviny
0 Nominace Nahlásit |
Je to z důvodů výroby papír se vyrábí a natáčí na širokou rouru která se na jednotlivé kotouče řeže pokud by to nebylo pevně zalepené rozmotalo by se to už ve výrobě