Ahoj, je mi momentálně 17 let a poslední půlrok mám velmi divné závratě. Často pokud rychle vstanu z postele, tak se mi motá hlava, někdy jako kdybych měl upadnout, k tomu mám mžitky před očima a zatemní se mi obraz, ale to tak, že třeba 4 sekundy vůbec nevidím. Poté se postupně vyjasňuje.
Vím, že pokud člověk vstane rychle, kvůli tlaku se mu to může dít, ale abych v 17 letech na 4 sekundy vůbec neviděl a málem upadl ?
Jinak cvičím, alkohol nepiji, nekouřím, jím zdravě a vyváženě, zkrátka nevím o ničem, co by to mohlo způsobovat.
Díky za každou radu, užitečnou informaci.
Pandax
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, Photoguy před 3761 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Půlrok trvají potíže ? Doporučuji ihned navštívit lékaře.
0
před 3761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, také mám nízký tlak, ale je to spojené s mou chudokrevností, tak si u toho lékaře ještě nech i odebrat krev…
0
před 3761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My smě měli ve škole takovou hru, ohnul ses do předklonu, minutu si zhluboka dýchal a když ses narovnal, kamarád tě přiškrtil ručníkem. Bylo to skvělý, na cca 20s jsi ztratil vědomí, někdo mluvil, někdo sebou trhal, jeden dokonce bučel jako kráva, a občas sme měli i halucinace. Jednou jsem to pak doma zkoušel sám, ale jakmile sem se narovnal z předklonu, zatmělo se mi před očima a když sem se probral, šíleně mě bolela hlava a topení bylo od krve.
Třeba ti to nějak pomůže.
0
před 3760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemáš nízký tlak? Znám totéž. Jako první pomoc mi bylo doporučeno: čerstvý vzduch, zvednutí nohou nahoru, požití nějakého cukru, čehokoli sladkého, př. čokoláda, a pití slabší kávy nebo užívání magnesia. Snad ti něco pomůže.....
0
před 3760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |