zjentek

Troufám si uvažovat, že řada yntelektuálů zde bude vítězstvím Trumpa kriticky zdrcena. A co vy? 👈🥳

Unesete porážku? 😄

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, Ametyst před 18 hod Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Mě je to víceméně jedno, ale z předvolebních prohlášení lze odhadovat, že Trumpovo vítězství může urychlit konec války na Ukrajině. Z těchto důvodů je jeho současné vedení pro mne a pro naší zemi přijatelnější.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
jirka F

Je to smutná zpráva pro některé. Doufal jsem ve vítězství Harrisové.Nu musíme to respektovat že vyhrál Trump.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Já slavím. Už teď se cítím na světě bezpečněji. Trump neohrnuje nos nad nikým, a jako správný byznysman bude vyjednávat. Levičáci typu Hollywood, Brusel, korporátní masmedia, Silicon Valley, Wall Street, budou samozřejmě plivat jedovatou slinu. I v Americe to má Trump težké, protože je finančně nezávislý, a nikdo ho nemůže vydírat, aby byl vděčný za podporu, a pak dělal, co lobbysti chtějí. Všechno si v kampani platil sám. Golden Sachs ostrouhal při podpoře Harrisové.
Je to vítězství patriotismu nad globalismem. V USA vlastenectví ještě existuje.

Upravil/a: Ametyst

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Mě je to celkem buřt, můj život to stejně asi nějak zásadně nezmění ať už prezidentem USA bude kdokoliv

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
plebs

Vážené dámy a pánové i další pohlaví je zapotřebí zachovat klid sliby se slibují blázni se radují.
Je zapotřebí počkat na vyjádření mladé pohledné Markéty, zbrojířky i Tchaj wanského tygra.
Hradní pán to komentoval nedávno a jasně, je to odpudivá lidská bytost opírám se o moji osobní zkušenost ze setkání.
Dezoláti jsou spokojeni pravičáci se sociálním rozdáváním jsou zklamáni.
Přesto věřím, že president nebo premiér bude brzy pozván do Bílého domu pohoštěn a první dámy se budou naparovat.

Pepa25

Vítězství Trumpa jsem přepokládám, i když jsem doufal v opak – viz moje opakovaná vyjádření
Situace mi silně připomíná opětovné zvolení Zemana u nás. A je mi docela líto lidí, kteří Trumpa volí a podporují, protože ta rána, která dřív nebo později přijde, bude krutá. U nás také lidé aspoň s trochou soudnosti zpětně uznávají, že Zemano druhé prezidenství byla katastrofa (sázka na Rusko a Čínu, rozpad Hradu …). USA (a celý svět) to teprve čeká. Třeba Ametyst, až její pocit „citím se bezpečněji“ vyprší, chudáky prosté Amíky, když se MAGA hesla nenaplní atd. Co nás čeká potom? Po dnešku je opět důvod být víc pesimista …

Tonda Káňa

Pepo, klid, Ametyst se cítí bezpečně a ona zná pravdu, kterou mi nevidíme. Ona rozhodně není jedna z oveček, které podporují každého, kdo je nějak antisystémový. Bude to dobrý 🙃🙃

Ametyst

Harrisová je taková prázdná nádoba. Slyšeli jste ji někdy mluvit? A pochopili jste, co plácá? Málokdo to pochopí. Žádné sdělení, žádná vize, žádný program. Jenom samé lži, jako ta letitá, že Joe Biden je fit a v pořádku.
Jeden televizní komentátor její plácání přirovnal k Bartu Simpsonovi, který dělá referát o knize, kterou vůbec nečetl.

Tonda Káňa

Harris vize má, ovšem hodně z nich je otřesných, viz její bytová politika. Trump naopak pořád říká, že má plány, ale žadné pravděpodobně nemá. Oba jsou populisti, který politik také není, ovšem když si poslechneš nějaký Trumpův projev, tak je to extrémní slibování horů dolů, až je z toho špatně.

Je tězké říct, kdo by byl pro Evropu lepší, ovšem z výhry Trumpa radost nemám.

Ale je jasné, že celosvětové „dezolátstvo“ slaví nad zvolením jejich pastýře… 🤪

zjentek

Ametystík, vnímám vše podobně 😘

Z Harrisové (hned po prvotních výsledcích) jsem měl pocit, jako by už už chtěla „zdrhnout zadními vrátky“. To je tak, když si někdo do puntíku připraví proslovy a vyjádření, jak je úžasný, překrásný a moudrý a jak bylo přece nad slunce jasné, že národ tyto klady také patřičně ocení, ovšem vůbec nijak se nepřipraví taky na možnost, že by musel jakkoli zdůvodňovat opak (v praxi to znamená být připraven na nutnost „vyzvracet“ ze sebe skutečný obsah svého nitra, z hrdla pěkně rovnou na ten svůj národ).

Ametyst

Ahoooj zjentku, to jsem ráda, že to vidíš podobně. Harrisová vstoupila do kampaně na poslední chvíli, Stále se u Demokratů předstíralo, že je Biden fit and healthy, a PRÁSK, lež se provalila: Kamalu významní Demokrati tak nepodporovali (Obama, Clintonovi). Potopilo ji, že nejmenovala guvernéra Pensylvánie Shapira viceprezidentem. On je Žid, a je velmi oblíbený i schopný. Ona nesnese vedle sebe někoho brilantního.
Měj se hezky, dnes je krásný den, a dobrých zpráv není nikdy dost. 😁

Tonda Káňa

Mimochodem ještě k té Harris a jejím lžem – pokud ti její lži hodně vadí, tak jak pak můžeš adorovat miláčka Trumpa, který je prakticky zosobněním slova lež?

…Jo já zapomněl, to jen zlá media ho tak vykreslují. Staré dobré trumpovské Fox News 😃

zjentek

(Oprava: Vnímám vše obdobně, jen se neumím tak košatě vyjadřovat.) 💁‍♂️💁‍♂️🤷‍♂️..😘

Nový příspěvek