Když jsem byla malá, bála jsem se u pohádky Panna a netvor, nebo Jack a fazolka čarodějky Hecuby a jejího syna Tulipána. Za poslední dobu to zase bylo u filmů Silent Hill, Drag me to hell a Paranormal activity – kde účinkovali Micah a Katie.
0 Nominace Nahlásit |
Dost zřetelně si pamatuji,že mě v noci honívávali Němci. Ve snu.
Co se tak zdá dnešním dětem?
0 Nominace Nahlásit |
U pohádky Jamamba o japonské čarodějnici, ale to jsem byl ještě malej. Ovšem když mám vzpomínku v paměti dosud, musela zapůsobit opravdu hodně… vypadala opravdu děsivě, dodnes si vzpomínám.
0 Nominace Nahlásit |
Bál jsem se, že mě ušlapou když v hledišti vznikl požár, ale už neváím co dávali za film.
0 Nominace Nahlásit |
Uplne nejvic jsem se bala u Zahady Blair Witch,a kdyz jsem jako mala videla film,u ktereho si nevzpomenu na nazev.Bylo to o lovci medvedu,ktery se pred bouri schoval do medvedi pasti a zustal tam uvezneny.Ta past za nim zaklapla,a hladovy medved se tam na nej zacal dobyvat.
0 Nominace Nahlásit |
Jako dítě jsem viděla Krále Šumavy.Nevím proč,ale ty scény v bažinách na mě zapůsobily natolik,že si dodnes pamatuju,jak jsem se v noci budila děsem když se mi o tom zdálo.Film byl černobílý a atmosféra děsivá.Nevím ale,jak by se mi to jevilo dneska,viděla jsem to jen jednou,třeba bych se tomu po pár letech zasmála.Bála jsem se i později,když jsem na Šumavě byla na výletě a šli jsme bažinou po dřevěných chodníčcích.
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem po obdržení občanského průkazu v 15 letech byla s kamarádkou v letním kině na film Jáma a kyvadlo.Budila jsem se každou noc téměř měsíc.Do kina jsem pak už raději chodila jen na komedie.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem byla jednou odvážná a chtěla jsem se podívat s mamkou na Vymítače ďábla… Nejen, že jsem ho nedokoukala, ale v noci jsem ani oka nezamhouřila a ráno jsem měla propocenou celou postel.
0 Nominace Nahlásit |
Jako malá jsem se nejvíce bála 30 případů majora Zemana – povídka Studna a teď Paranormal activity a Japonský Kruh.
0 Nominace Nahlásit |
Docela jsem se bál starého českého filmu,který pojednával o obraze který přinášel neštěstí.I autor toho obrazu později zešílel.Už si nepamatuji přesný název,ale snad ,,Podobizna'' tak nějak.Jestli to někdo víte tak to dejte do diskuze.Dík.
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem se bál u Záhady Blair Witch a když jsem byl malej tak u Vetřelců.
0
před 5164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řbitov domácích zvířátek podle předlohy S. Kinga (doporučuju), Sirotčinec – španělský horor, moc hezky zpracovaný.
0
před 5164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bál jsem se před měsícem,byla bouřka a měl jsem strach,že vypnou
proud,
jinak strach zfilmu jsem neměl už jako dítě,když mi táta
vysvětloval,abych se nebál,že tam s tím hercem je
režiser,osvětlovači,asistenti a někdy uklizečka
0
před 5164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bylo mi asi 10 a šlo o horor Candyman… od té doby vše, co jsem viděla byl a je jen „suchý odvar“. Záhada Blair Witch snad nejhorší horor, co jsem kdy viděla…
Kamarádka málem zešílela při Muzeu Voskových Figurín, měly jsme dámskou jízdu a ona byla úplně bledá, …