Podle mě, pokud se Rusko pokusí obsadit Ukrajinu, tak se tak i stane a nikdo jim v tom nezabrání. EU i USA potřebují Rusko a Čína zase potřebuje USA, takže budou všichni chvíli bouřit a pak se svět smíří s tím, že Ukrajina bude znovu patřit Rusku, protože zásah světa proti Rusku by znamenala světovou válku. Co myslíte vy, zaútočí Rusko na Ukrajinu? Postaví se v tom případě některý stát na stranu Ukrajiny a vojensky jí pomůže?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3901 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne. Budu raději, když se Ukrajina připojí k Rusku a bude tam vládnout ± demokraticky zvolený Putin, než když tam bude Kličko a banderovci, kteří svrhli legitimně zvolenou vládu.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit |
Rusko si Krym určitě vezme zpátky, nebo nějak zařídí aby ho ovládal.
Ostatní nedokáži posoudit, nicméně je Ukrajina suverénní stát (
suverenitu jí dalo Rusko v roce 1991 po více jak 300 létech!!) tak ať si
to vyřídí sama se sebou. Jakmile ale začne ohrožovat bezpečnost Ruska,
Rusko zasáhne.
V každém případě praštěný ( doslova) Kličko připravil obyčejným
Ukrajincům peklo. Škoda, vždy jsem Kličkovi jako sportovci fandil, jako
politik je ale velmi špatný až nebezpečný.
0 Nominace Nahlásit |
Už se stalo… Putin Ukrajině vyhlásil (nebo jak je to slovo) válku. Podle mě jí nikdo nepomůže, bylo by to na třetí světovou… takže už se smiřuji s tím, že Ukr. už se z Ruska nevyvlíkne :(
0 Nominace Nahlásit |
Mám strašně rád diskuse o tom, kde nikdo nebyl a vše má jen z doslechu. Jsme holt země politiků, ale kdo potom bude pracovat?
0
před 3901 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mandat
v čssr, nemecku, maďarsku, poľsku tiež boli pred 25 rokmi zvrhnuté legitímne vlády, a ako si to neviete vynachváliť.
neupierajte druhým to, čo sme si tu sami navarili, im sa možno tá naša kaša páči.
v čr by sa museli dostať k moci >kdož sú boží bojovníci<, lebo od tej doby nejakí bojovníci za slobodu v zemiach českých neboli.
hrozím sa iba toho, že putin obhajuje záujmy rusky hovoriaceho obyvateľstva (ale s ukrajinským občianstvom).
ten istý argument môže použiť, keď sa mu to zapáči, i pre karlove
vary.
aspoň podľa jeho logiky.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |