Otázka spíše pro dámy, ale samozřejmě může odpovědět kdokoli. 🙂. Jde o umělé a gelové nehty. Doposud jsem měla nehty umělé, ale chtěla bych vyzkoušet i nehty gelové. V čem jsou gelové lepší než umělé a v čem zase horší? Kdo je má, je s nimi spokojen? Ráda bych gelové vyzkoušela, ale nejdříve bych chtěla znát na ně názory. Možná potom zůstanu u těch umělých a budu ráda. Za jakýkoli názor a každou odpověď moc děkuji a přeji hezký večer. ;o)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5314 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nad oběma druhy osobně obracím oči v sloup. Vypadá to – pardon – jako „umělá špína“. Nejlepší a nejhezčí na pohled je, když se nehty ničím neprzní…
0 Nominace Nahlásit |
A co takhle pryskyřicové,kdysi jsem měla záchvat a nechávala si nehty dělat. A byla jsem spokojenější s těmi pryskyřicovými,více než s těmi gelovými
0 Nominace Nahlásit |
i podle mého názoru jsou hezčí vlastní nehty, i když jsou krátké, hlavně čisté, zvláště pak u žen je to vizitka.
0
před 5314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
gelové nehty jsou pružnější,akrylátové pevnější,takže když ťuknete tak spíše praská,gelový maximálně odpadne celý:-)Takže záleží jakou práci děláte.Při např. psaní na počítači,kancelářské bych se přiklonila k akrylátovým,při manuální gelovky
0
před 5311 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem ještě nevyzkoušela ani jeden typ, ale jsem toho názoru, že nejlepší jsou nehty přitozené… Občas sice neuškodí průhledný lak, ale umělé, gelové nehty – to už je ničení.. Ale když už se rozhodujete mezi těmito dvěma kamarádky říkají, že lepší jsou gelové
0
před 5309 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já si dělám modeláž nehtů doma sama a jiné nehty už nechci. Je to taková paráda, že mám nehty pořád upravené. Navíc si je dělám, když se mi to hodí. Veškeré vybavení jsem sehnala z https://www.rajnehtu.cz/modelaz-nehtu/ a stálo mě tisíc korun. Když si spočítáš, kolik korun bys dala jen za rok manikérce, tak se ta investice do vlastní sady rozhodně vyplatí a po pár pokusech si to vypiluješ a dokážeš si udělat pěkné nehty 🙂 .
Já jsem si třeba nedávno kupovala nalepovací umělé nehty tyhle http://www.galerienehtu.cz/16-nalepovaci-umele-nehty-24ks-lepidlo-zdarma.html a jsem s něma hodně spokojená :) hodně se mi líbí a když si chci nehty nějak upravit tak tohle je rychlost :D
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |