Dobrý den,můžete mi někdo poradit?Maminka již má hodně starého pejska s rakovinou(14let),pejsek má čím dál větší bouli za hlavou a již se moc trápí.Jak probíhá takové uspání pejska a jaká je přibližná cena?Musí se to nějak předem domluvit a je potom možné si pejska odvézt?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Michal Kole, Frnžalka, Kajoch před 4789 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Byla jsem s kocourkem , uz mu bylo 18 let. Dychal uz jen na 20 procent.
Dali mu injekci nejdrive na usnuti .. tlouklo mu jeste srdicko … pak jsme ho
predali veterinari a ten ho odnesl. Ja ho domu nechtela … ☹
Vam by ho pak ale domu dali, pokud chcete. Vemte si sebou deku a do ni ho
zabalte.
Platila jsem kolem 500 kc. Jsou to ale 2 roky a byl malinkej. Nevim jak
u psa. ☹
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že u veterináře je to tedy lepší, já jsem měla taky pejska dlouho, nejlepší kamarádku a nikdy bych se nemohla dívat jak jí někdo střelí, vím, že se to dělá, ale na tohle jsem až moc citlivá. U veterináře je to rychlé a bezbolestné, můžete pejska do poslední chvíle hladit a uklidňovat, nejdříve se mu píchne injekce, která ho uspí a potom druhá, která mu zastaví srdíčko. Bezbolestné a rychlé. Myslím, že je to krásná smrt, škoda, že to tak nejde u i u lidí :) a určitě to pro něj bude lepší!!
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chcete, zkuste obvolat i více veterinářů, při troše štěstí seženete takového, který Vám přijede „uspat“ pejska domů. Mám kamarádku, která to tak udělala. První veterinář k ní jet domů odmítl, poslala ho do háje a našla si jiného.
0 Nominace Nahlásit |
Ceba se pohybuje kolem 500. Pejsek dostane ijekci, usne a je konec. U pejsků se tomu neříká eutanazie, ale utracení.
0 Nominace Nahlásit |
pokud bydlí maminka na vesnici, obvykle lze požádat místního myslivce
či nimroda. Pes v žádném případě netrpí, protože je střelen ze zadu
do hlavy(zlomky sekund). Je při tom ve známém prostředí. U veterináře
bude velice stresovaný a vycítí, že se něco děje, trápí se více.
dopl. samozřejmně uspání injekcí je standardní postup, kdy třeba nejsou
problémy s převozem pejska, atd.
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu jak by někdo dokázal utratit pejska střelením do hlavy. No i takový lidi se najdou.
3Kdo udělil odpovědi palec? Danina65, Petr Kovarik, mondi80
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkuste Bachovu květovou terapii. Můžete tak výrazně prodloužit věk psa. Bachova terapie už prodloužila psům život o mnoho let majitelům, kteří se rozhodují pro eutanazii.
Zdroj: www.vymazlenec.cz/
0
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No jak to pak řešíte? :( Necháte ho tam? Nebo ho třeba pohřbíte na zahradě? Nebo kremace? :( Já nevím, aktuálně to řeším, tak by mě zajímaly zkušenosti…