Soukromé střední školy jsou až na pár výjimek
horší než veřejné (státní) střední školy.
Vzdělání má nižší úroveň, takže se pak hůře hledá uplatnění.
0 Nominace Nahlásit |
To jsou dvě zcela různé vlastnosti škol. Souktomá škola může být od základní po vysokou a střední může být jak soukromá, tak státní.
4Kdo udělil odpovědi palec? Schluker, Rokio, Herjulfson, zbyndo
před 1855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak soukromá škola může být třeba i základní, tj. může mít různé „stupně“. Stření škola bez ohledu na to, zda je státní nebo soukromá je „stupeň školy“ následující po ukončené základní škole, tj. po 9 letech studia. Možná to neříkám úplně přesně, někdo to najde na Wikipedii, tak ta jeho okopírovaná odpověď bude jistě správnější a obsáhlejší aj těch palců dostane víc, to je jasný. 😉
1Kdo udělil odpovědi palec? Herjulfson
před 1855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je zde nebezpečí, že se do života dostane student, který se toho moc nenaučil, ale protože rodiče dostatečně „dotovali“, tak prolezl dál. Jinak souhlas s ivzes, celková úroveň výuky je zde slabší než ve státní škole. I pro ten důvod, který jsem uvedl na začátku. Rodiče platí, tak dítě prostě proleze za každou cenu.
1Kdo udělil odpovědi palec? Herjulfson
před 1855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na soukromé škole můžeš získat vysokoškolský titul za 2měsíce (bez žádného zvláštního nadání, ale pokud máš dost peněz). https://www.euro.cz/byznys/plzenska-kauza-pospini-vsechny-vysoke-skoly-895979
0 Nominace Nahlásit |
ivzez: Já jsem chodil na státní střední školu. Dělal jsem na ní náročné přijímačky. Znamená to, že střední škola, kterou jsem absolvoval, má slušnou úroveň?
Škola, která „produkuje“ absolventy s takovou úrovní vzdělání, jakou zde předvádíš, podle mne slušnou úroveň nemá.