Mně jedna známá doporučila na mytí nádobí ekologický přípravek Ecover. Sice tolik nepění jako Jar, ale mastnotu zaručeně odstraní.
0 Nominace Nahlásit |
Chtělo by se napsat:
ve dřezu
ve vodě
v rukavicích/gumových/
někdy ho myju i ve vaně…
a nejlépe s Jarem
0 Nominace Nahlásit |
Na rucni myti pouzivam Jar nebo Pur. U rodicu je mycka a u mycky ze zkusenosti vim, ze i kdyz jsou Calgon a jine znacky z reklam dost drahe, tak se vyplati koupit to a ne nejlevnejsi prostredky typu „vyrobek Clever, vyrobek Tesco“ atd. Ta levna tableta se kolikrat ani nerozpusti, nadobi je upatlane, umastene, muzete to myt znova, takze znova ohrev a spotreba vody atd. Tady 100% plati, ze „nejsme tak bohati, abysme si mohli kupovat levne veci“.
0 Nominace Nahlásit |
Ja mam mycku a pouzivala jsem tablety calgon,je pravda ,ze se nekdy nerozpustily uplne,presla jsem na tekuty calgon ten je dobry,zustala jsem u nej,u rucniho myti pouzivam stary dobry jar.
0 Nominace Nahlásit |
Dish Drops. Stačí velmi malé množství a celý rok nemusím myslet, jestli ještě je či není čím mýt nádobí.
0 Nominace Nahlásit |
Nádobí myji ve dřezu v teplé vodě s Jarem. Pokud dám nádobí do myčky, přidávám tablety a leštidla značky Calgonit. (Nyní se tato značka přejměnovala na Finish)
0 Nominace Nahlásit |
v myčce. a dáváme do toho různý tablety – somat, finish, je to jedno. nádobí je perfektně umyté a ušetří nám to spoustu času – zapnete a jdete pryč místo hodiny mytí. pak je to za 5 minut vyndaný a je to… a co se týká spotřeby vody, ano, opravdu ušetříme, není to jen reklamní kec…
0 Nominace Nahlásit |
nyní již vše myju v myčce, rsp. od doby co jsem si pořidil nože Dellinger, jelikož s tím jsem si ručně netroufl mýt, jelikož ostrost mluví za vše