Doplňuji:
A když ho pokaždé nepotopím na chvíli do vody, ale podleju obsah, stane
se něco?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Wang před 4548 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Před každým použitím jej musíš vložit „nabumbat vodu“ ,protože
pak již nic nepodléváš .Přiklopíš a o nic se nestaráš
Doplňuji:
pak nemusíš mít římský hrnec – pozbyde svou funkci hrnec s poklicí se
namáčí proto ,aby pokrm měl velmi dobrou chuť maso bylo šťavnaté a
chutné
pokud ho nenamočíš stane se, že ti praskne při podlévání
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Jo,hrnec ti může prasknout a máš po obědě.Ale můžeš to
vyzkoušet.Návod na použití asi není k ničemu,že.
Stane se něco,když strčím mokrou ruku do zástrčky?
Římský hrnec je křehký, a proto si musíme dávat pozor především na
prudké změny teplot. Hrnec vkládáme zásadně do studené trouby a teplotu
zvyšujeme postupně. Při pečení neodklápíme poklici a v žádném
případě maso nepodléváme. A už vůbec ne studenou vodou.
Při vyjmutí z trouby hrnec nepokládáme na studenou podložku. Všechny tyto
věci by mohly způsobit praknutí hrnce. Samozřejmě dáváme pozor i na to,
abychom římským hrncem zbytečně neklepali a nikam nenaráželi.
http://zena-in.cz/clanek/pomocnik-jmenem-rimsky-hrnec/kategorie/dum-a-byt
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3408 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 962 | |
quentos | 955 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |