Záleží na tom v čem a na čem budeš vařit. cca půl hodinky, pokud budeš spěchat. Pokud budeš chtít i polévku, tak doporučuji vařit pomaleji. Nejlépe poznáš, když jedno vytáhneš a ochutnáš.
0 Nominace Nahlásit |
Vařím je většinou hodinu kocourkovi doměkka,
ale pak je půlím kloužou a pro něj jsou velká.
0 Nominace Nahlásit |
Alespoň hodinu do vývaru v polévce, někdy stačí i 30 minut (na
minutky, uvedeno v receptu) ;)
Vařte, duste doměkka, jedno vyndej lžící a ochutnej… tuhá potřebují
ještě dovařit
https://www.receptnajidlo.cz/dr%C5%AFbe%C5%BE%C3%AD+srdce+recept
http://www.svetvemne.cz/recept-cs/Kureci-srdce-na-smetane
http://kucharka.cbmonitor.cz/recepty/kureci-srdce-na-smetane/6387/
http://www.recepty.cz/recept/gulas-z-drubezich-zaludku-a-srdicek-16442
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |